Syksyn tulon huomaa paitsi ilmojen viilenemisestä, koulujen alkamisesta ja siitä, että televisiosarjat palaavat kesätauolta. MTV3:n ohjelmakartta paljastaakin että useimmat suosikkisarjat ilmestyvät jälleen ruutuun uusin jaksoin.
Syyskuun alussa, maanantaina 3.9. kello 10.05 nähdään kesätauon jälkeen ensimmäinen Tunteita ja tuoksuja sarjan jakso Kyyneleitä Newmannin kertomuksissa. Samaisena päivänä, kello 17.00 starttaa myös Kauniit ja rohkeat jaksolla Sylissämme saippuaoopperan uusi sukupolvi. Ruutuun palaa myös Emmerdale jonka aloitusjakson nimi on Veli vai vihollinen. Emmerdale nähdään tutulla ohjelmapaikalla kello 18.00.
Tiistaina 4.9. kello 15.05 nähdään Miehen puolikkaiden kahdeksannen tuotantokauden ensimmäinen jakso nimeltä Syöksykierre.
Keskiviikkona 5.9. aloittaa uusi sarja Täydellinen kymppi.
Täydellinen kymppi on sympaattinen draamakomediasarja kolmesta erilaisesta pariskunnasta ja heidän tavoistaan selviytyä suhteen hetteiköissä. Dave ja Julia ovat luotettava, tavallinen pari, jolla on omat ongelmansa: yksi niistä on Daven paras kaveri Vance, jonka suhde tyttöystävään Amyyn on yhtä myrskyä. Kolmas pariskunta, Rex ja Leigh, puolestaan ovat käyneet kaikki mahdolliset suhdeseminaarit ja uskovatkin olevansa ”täydellinen pari”.
Myös Myytinmurtajista nähdään uusi tuotantokausi. Jamie ja Adam palaavat ruutuun 5.9. kello 22.45 jaksolla Tappava sininen jää.
Torstaina 6.9. paluun tekee Mentalist, josta nähdään nyt 4. tuotantokausi.