Tällä povipommilla omituinen asuntosotku Tukiaisten kanssa!

Paljon sosiaalisessa mediassa huomiota saavuttanut ja jo verkkosivustojen viihdeuutisiin päässyt ”Playboy-wannabe” Elena Vikström on joutunut erikoiseen asuntosoppaan, jonka toisena osapuolena on Tukiaisten tunnettu perhe.
Elena on asunut vuokralla Tukiaisten omistamassa maankuulussa Jollaksen-asunnossa, jossa aiemmin asustivat sisarukset Johanna ja Julia.
Vaikka Elenalla onkin julkisuustavoitteita, Johannan ex-asunnossa asuminen on sattumaa. Hän ei ole tavannutkaan Johannaa, vaan vuokrasi asunnon perheeltä.
Nyt ilmassa on kuitenkin tummia pilviä, sillä Metropolin tietojen mukaan Elena ehti asua kämpässä vain kuukauden ja kaksi muuta tyttöä viikon, pari. Kaikkia ollaan laittamassa pihalle. Syynä on se, että perhe haluaakin asunnon omaan käyttöön.
Tämä on toki mahdollista, mutta erikoista venkslausta kieltämättä, jos ensin vuokralaiset otetaan ja heti pellolle pistetään, eikö.
Metropolin vihjeiden mukaan asialla saattaisi olla tekemistä sen kanssa, että sisarusparven nuorin, Jasmine, olisi halunnut yöpyä Helsingin-vierailulla Jollaksen-kämpässä. Tämä ei tietenkään millään järkevällä logiikalla onnistunut, sillä asuntohan on vuokrattu vieraille.
Elena ei halua kommentoida asiaa muutoin kuin toteaa että tiedot vuokrasopimuksen purkamisesta pitävät paikkansa. Tiedot Jasminen halusta tulla vierailulle ovat myös paikkansapitäviä,  Elena vahvistaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.