Tältä näyttää "luokan julkkis" Elena Vikström ilman meikkiä!

Sukupuolensa pojasta tytöksi korjannut Elena Vikström aloittaa tällä viikolla monen muun tavoin opintonsa ja tunnustaa jännittävänsä koulun alkua. Hän pelkää että häntä kohtaan hyökätään hänen julkisuutensa takia.
”Huhuh… En saa unta… Mua jännittää ihan sikana aloittaa koulu, kamala jos kaikki hyökkää mua kohtaan siellä samalla tavalla kuin täällä… Tuntuu oudolta olla luokan julkkis”, Elena kirjoittaa Facebookissa.
Kommenttinsa oheen Elena julkaisi kuvan itsestään ilman kasvomeikkiä. Irtoripset ja silmämeikkiä hänellä toki kuvassa on, mutta harvoin Elenaa nähdään näin ”riisuttuna” meikkien osalta.
elena-vikström-ilman-meikkiä
Vikströmin päivitys poiki nopeasti suuren määrän kommentteja, varsinkin hänen käyttämästään ilmaisusta ”luokan julkkis” kaikki eivät pitäneet.
”Sorry nyt Elena, mutta ET sä kyllä mikään julkkis ole!! PELKKÄ TYRKKY, joka luule olevansa jonkunsortin julkkis!! Tosi säälittävä tapaus!!”, eräs nainen kommentoi.
Kaikki eivät kuitenkaan ottaneet osaa arvosteluun, kuten tämä nainen.
”On se ihmeellistä, miten paljon vaivaa ihmiset jaksavat nähdä sen eteen, että saavat nälviä ja kiusata joitain toista.. Älytöntä”, eräs toinen nainen ihmetteli.
 
Lähde: Mutsit vs faijat Facebook-ryhmä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.