Tässä on Roni Bäckin tuhannes Instagram-kuva: ”Mulla on jarruhenkilö aina takana varmistamassa, etten syöksy raiteilta”

Hauskat kotivideot -juontaja ja tubetähti Roni Bäck halusi julkaista tuhannennen Instagram-julkaisun kunniaksi jotain merkityksellistä. Lopulta hän päätyi kuvasarjaan, jossa hän poseeraa yhdessä tyttöystävänsä, sulkapalloilija Airi Mikkelän kanssa.

– Mietin pitkään, mikä olisi semmoinen kiva ja merkityksellinen postaus. Valkkasin nämä hassuttelukuvat musta ja Airista. Huomenna on meidän seitsemäs kvartaalipäivä, mutta se on aprillipäivä nii postasin tämän jo nyt, Bäck kirjoittaa kuvan yhteyteen ja jatkaa:

– Mun elämä on ollut yhtä vuoristorataa työni erikoisuudesta johtuen, mutta onneks mulla on jarruHENKILÖ aina takana varmistamassa, etten syöksy raiteilta. Mä osaan myös olla joskus tosi ärsyttävä, niin onneks Airi ymmärtää sen. Airi myös nostaa paljon painoja, niin munkin täytyy.

Kuvasarja on samalla ensimmäinen Instagram-julkaisu, jossa hän poseeraa yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Airi esiintyi ensimmäisen kerran Ronin rinnalla MTV3-kanavan suositussa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa syksyllä 2020.

Airi paljasti ohjelmassa parin löytäneen toisensa Tinder-deittisovelluksen kautta.

– Roni kysy, haluisinks mä nähdä.  Kun mä olin Instagramista sit nähny, et sil on ihan hirveen monta seuraajaa, niin mä tajusin, et aha tää oliki joku tämmönen. Ja sit mä ehkä vähän tuomitsin, koska se oli julkkis, Airi myönsi ohjelmassa.

Hänen isoveljensä, jonka Airi nimeää omaksi luottohenkilökseen rakkausasioissa, oli kuitenkin kannustanut pikkusiskoaan antamaan Ronille mahdollisuuden.

– Se sano, että mä en voi missään nimessä tuomita ihmistä sen takii, et se on julkkis. Et jos se vaikuttaa kivalta, niin mun pitäs ehdottomasti tavata se, Airi kertoi.

Parin ensitapaaminen sujui niin hyvin, että pian he jo alkoivatkin virallisesti seurustelemaan. Nykyään he asuvat yhdessä Pitäjänmäellä, ja sekin on sujunut lähes ongelmitta.

On kuitenkin yksi asia, joka on aiheuttanut Airille tavallista enemmän harmaita hiuksia – nimittäin lavuaarin reunalle jätetyt partakarvat.

– Roni tykkää jättää sen partakarvat aina tohon reunalle. Se on kyl ollut yks meidän riidanaihe, Airi paljasti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.