Brittiläinen Jack Watkin on 17-vuotias teinipoika, joka esittelee mielellään luksuselämäänsä Instagram-tilillään. Hän onkin saanut tittelin ”Instagramin rikas lapsi”.
Watkin suoritti ajokorttiin oikeuttavan ajokokeen vasta helmikuussa, mutta on jo nyt hankkinut itselleen huikean kokoelman arvokkaita autoja. Hänen autokokoelma arvo on noin 1,7 miljoonaa puntaa, eli noin 2,14 miljoonaa euroa.
Nuorukaisella on Rolls-Royce, kaksi Bentleytä, kaksi Mercedez-Benziä, Range Rover Vogue ja Porsche. Autojensa lisäksi Watkin matkustaa säännöllisesti yksityiskoneella kalliisiin lomakohteisiin ja käyttää paljon rahaa ylellisiin muotibrändeihin. Kallein yksittäinen ostos on 500 000 punnan, eli noin 628 000 euron arvoinen kello.

Teinin luksuselämän mahdollistaa hänen varakkaat vanhempansa. Watkin ei tee itse töitä, vaan keskittyy opiskeluun.
– Olen tottunut siihen, että ihmiset ovat kateellisia minulle. Riippumatta siitä ovatko he aikuisia, vai teinejä. Tiedän elämäni eroavan paljon muista nuorista, koska olen hyvin siunattu. Minun ei tarvitse huolehtia työpaikoista ja minulla on rajattomasti varoja käytössä. Isäni on tehnyt paljon töitä, jotta minulla on kaikki nämä mukavat asiat, Jack Watkin kertoo.
Perheen äveriäs elämäntapa on herättänyt huomiota ja siksi heitä on tituleerattu Britannian Kardashianeiksi. Kardashianin klaanin tapaan Jack tulee tähdittämään omaa The Majors -tosi-tv-sarjaa.
Jack sanoo, että jetset-elämä on hänelle normaalia, koska hän on elänyt sitä aivan pienestä pitäen. Hän ei myöskään peittele omaisuuttaan, vaan esittelee avoimesti elämäänsä sosiaalisessa mediassa.
– Rakastan sosiaalista mediaa. Saan paljon mukavia kommentteja seuraajiltani. Mutta lisäksi myös monet ihmiset pyytävät minulta rahaa verkossa. Kun saan näitä pyyntöjä, mietin että missä heidän ihmisarvo on? En tietenkään anna heille rahaa, koska en tunne heitä, Jack selvittää.

Lähde: Metro
Kuva: YouTube