Thaihieromotko myyvät seksiä? Me testasimme, tulos hämmentää!

Thaihieromalaitoksista kerrotaan yleisesti, että ne myyvät seksipalveluja: siis intiimihierontaa ja yhdyntää. Metropoli testasi kuusi paikkaa pääkaupunkiseudulla ja Itä-Suomessa. Tulos oli suorastaan häkellyttävän yllättävä – näinkö tässä kävi?
Marssimme hieromalaitoksiin eri päivinä viime viikolla niin Helsingissä, Vantaalla kuin Lappeenrannassakin. Testihenkilöitä oli kaksi. Otimme hieronnan, joka maksaa yleisesti noin 30 euroa puoli tuntia. Myös tunnin aikoja myydään.
Kun siirryimme hierojan kanssa verholla tai ovella varustetun hierontakopin uumeniin, ei kulunut kuin keskimäärin 15 minuuttia, kun alkoi koskettelu ja härnääminen intiimeistä paikoista. Asiakas on näissä hoitolaitoksissa aina alasti. Lopulta hierojista jokainen kysyi, haluaako asiakas lisäpalvelua.
Hinnat olivat jokseenkin samat kaikkialla. Käsihoidon, suomeksi ”käteenvedon” olisi saanut 50-70 eurolla ja sukupuoliyhdyntää tarjottiin 150 eurolla. Se olisi lopulta lähtenyt myös 100 eurolla. Nämä hinnat tulee maksaa huoneessa tytölle suoraan. Eli varsinaisen hierontahinnan lisäksi. Eri asia jäävätkö nämä rahat tytölle itselleen.
Testimme perusteella on aivan ilmiselvää, että seksipalvelujen tarjoaminen on sääntö, eikä poikkeus. Jostain kumman syystä ei hieromalaitoksia ole kuitenkaan saatu kuriin, vaikka ratsioita on tehty. Parituksesta on annettu tuomioita, mutta ne ovat olleet varsin lyhyitä.
Ehkä irvokkain tapaus on Lappeenrannassa, jossa thaihieromo on pitkään toiminut poliisilaitoksen kanssa samassa talossa!
Uskaltaako vaimo päästää miehensä thaihieromoon Suomessa? Testiryhmämme ei suosittele. Se ei ole pelkkää viatonta hierontaa.
 
 
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

4 Kommenttia
 1. Pasi sanoo

  Olipa yllättävä uutinen… Tärkeämpää on minusta kuitenkin se, että työskentelevätkö naiset vapaaehtoisesti vai pakotettuna. Jos ovat vapaaehtoisesti kyseisessä työssä, niin ei tuon kitkemiseen kannata yhteiskunnan varoja käyttää. Onhan se lain vastaista, mutta Suomen prostituutiota käsittelevä laki nyt onkin mm. YK:n ihmisoikeussuosituksen vastainen. En hirveästi pane painoa moiselle laille. Valitettavasti tällaisiin asioihin käytetty virkamiehen aika on pois oikeasta työstä. Jos sekin aika käytettäisiin oikean ihmiskaupan vastaiseen työhön, niin olisi kaikilla olisi parempi olla.

 2. Heikki K sanoo

  Ketäköhän nuokin palvelut häiritsevät??

 3. Heta sanoo

  Suomessa saa tarjota seksipalveluja, se ei ole rikos.

 4. Nimikerkki puutteessa sanoo

  Kiitos vinkistä. Ryhdyn heti thaihieromon asiakkaaksi.

Jä vastaus

Your email address will not be published.