Tullaanko näitä tapoja näkemään myös Suomen ravintoloissa? – Käteviä keinoja turvaetäisyyksien ja asiakkaiden tyytyväisenä pitämiseen!

Ravintolat sulkeutuivat Suomessa 30. maaliskuuta 2020. Mutta nyt aletaan olla jo lähellä niiden avautumista, koska ravintoloita aletaan avaamaan rajoitetusti jo kesäkuun alussa. Moni asia on vielä epäselvää, että miten avaamiset toteutetaan, koska korona on edelleen meidän keskuudessamme.

Ravintoloita, baareja ja kahviloita on jo alettu availemaan monissa muissa maissa. Siksi on nähty jo monenlaisia käteviä tapoja esimerkiksi liittyen siihen, kuinka asiakkaat voivat pitää muista asiakkaista tarpeeksi pitkän turvaetäisyyden.

Näistä kätevistä ideoista voitaisiin ottaa mallia myös täällä. Yksi idea liittyy siihen, kuinka ravintola voi tuntua täydeltä, vaikka osa sen asiakaspaikoista pitäisikin pitää tyhjänä. Tyhjät paikat on nimittäin täytetty pandanukeilla.

Etäisyyttä muista asiakkaista taas saadaan pidettyä siten, että jokaiselle asiakkaalle on annettu päähine, joka on tehty uintikellukkeista ns. uintipatukoista. Patukoita voisi tuskin sisätiloissa käyttää, jossa tulisi esimerkiksi helposti heilautettua baaritiski tyhjäksi laseista ja tökittyä muita asiakkaita naamalle. Mutta terasseilla tämä idea varmasti toimii, joissa on pitkille patukoille tarpeeksi tilaa heilua.

Tulemme täällä Suomessakin varmasti näkemään tulevan kesän aikana monenlaisia uusia tapoja, joilla yritetään estää koronan leviämistä ravintoloissa.

Lähde ja kuvat: BoredPanda 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.