Uutuusohjelmaa tähdittävä Maisa Torppa paljastavissa bikineissä – kuvat!

Maisa-Torppa-hattu
Maanantaina alkaa FOX-kanavalla Alanyan sankarit –tosi-tv-sarjan uudet jaksot. Ohjelmassa seurataan Turkin Alanyan suomalaisyhteisön elämää. Yksi ohjelman päähenkilöistä on paikkakunnalla lomaileva povipommi Maisa Torppa.
Parhaillaan Maisa on toisen tosi-tv-ohjelman kuvauksissa, joka tullaan näkemään ensi syksynä.
FOXin uuden Maisa Torpan ja Niko Saarisen tähdittämän viihteellisen matkailurealityn tapahtumat sijoittuvat Kanarian saarille ja Espanjan Aurinkorannikolle. Maisa ja Niko haaveilevat pääsevänsä unelmiensa luksuslomalle, mutta pihi ja ilkeä tuottaja saattaa puuttua peliin eri tavalla kuin kaksikko on kuvitellut.
Maisa-Torppa-alanya
Maisa ja Niko vierailevat suomalaisille tutuissa Espanjan kohteissa kuten Gran Canaria, Teneriffa ja Lanzarote. Kussakin kohteessa Maisa ja Niko saavat tuottajalta tehtävän, jonka toteuttamiseen tarvitaan sisua, nokkeluutta ja reipasta Suomi-turistin otetta. Unelmat ylellisestä luksuslomasta taitavat siirtyä matkan loppua kohti.
Maisa-Torppa-ranta
– Maisan ja Nikon luksusmatkat jatkaa suomalaisia kovasti kiinnostaneen Alanyan sankarit -ohjelman vanavedessä. Maisa ja Niko saavat ansaitsemansa oman ohjelman. Tämä täydentää hienosti FOXin kotimaista ohjelmatarjontaa ja tuo jatkuvuutta syksyn tarjontaamme, toteaa FOXin ohjelmajohtaja Elina Mustelin.
Maisa-Torppa-allas
Kuvat: FOX