TALVEN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Mies, käytä näitä viittä sanaa, jos haluat löytää naisseuraa

Deittisovellukset ja -sivustot ovat nykyään yksi tavallisimmista tavoista löytää treffiseuraa. Joillekin seuran löytäminen Tinderissä ja deittisivustoilla tuottaa silti ongelmia. Yksi syy vähäiseen kysyntään deittimarkkinoilla voi olla se, että käytät vääriä sanoja deittiprofiilissasi.

Deittisivusto eHarmonyn mukaan miehet, jotka kuvailevat itseään tietyllä viidellä ominaisuudella, löytävät parhaiten naisseuraa. Suosituimmat ominaisuudet ovat seuraavat:

1. Fyysinen kunto
2. Tarkkanäköisyys
3. Spontaanius
4. Ulospäinsuuntautuneisuus
5. Optimismi

Jos kuvailet olevasi fyysisesti hyvässä kunnossa, pääset kanssakäymiseen naisten kanssa 96 prosenttia todennäköisemmin kuin jos et tee niin. Tarkkanäköisyyden mainitsevat miehet saavat seuraa 51 prosenttia todennäköisemmin.

Spontaaneja miehiä pidetään hauskoina, joten 45 prosenttia naisista haluaa sivuston mukaan tutustua mieheen, jolla on tämä ominaisuus. Optimismiaan mainostaviin miehiin naiset lankeavat 39 prosenttia todennäköisemmin kuin muihin.

Jos mikään näistä viidestä ominaisuudesta ei kuvaa sinua, älä kuitenkaan valehtele profiilissasi. Naisten mielestä epärehellisyys on nimittäin yksi vastenmielisimmistä ominaisuuksista miehessä.

Lähde: Daily Star

TÄSTÄ ILMAISVETO SUOMEN PELIIN
TÄSTÄ ILMAISVETO SUOMEN PELIIN