KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

Mies, käytä näitä viittä sanaa, jos haluat löytää naisseuraa

Deittisovellukset ja -sivustot ovat nykyään yksi tavallisimmista tavoista löytää treffiseuraa. Joillekin seuran löytäminen Tinderissä ja deittisivustoilla tuottaa silti ongelmia. Yksi syy vähäiseen kysyntään deittimarkkinoilla voi olla se, että käytät vääriä sanoja deittiprofiilissasi.

Deittisivusto eHarmonyn mukaan miehet, jotka kuvailevat itseään tietyllä viidellä ominaisuudella, löytävät parhaiten naisseuraa. Suosituimmat ominaisuudet ovat seuraavat:

1. Fyysinen kunto
2. Tarkkanäköisyys
3. Spontaanius
4. Ulospäinsuuntautuneisuus
5. Optimismi

Jos kuvailet olevasi fyysisesti hyvässä kunnossa, pääset kanssakäymiseen naisten kanssa 96 prosenttia todennäköisemmin kuin jos et tee niin. Tarkkanäköisyyden mainitsevat miehet saavat seuraa 51 prosenttia todennäköisemmin.

Spontaaneja miehiä pidetään hauskoina, joten 45 prosenttia naisista haluaa sivuston mukaan tutustua mieheen, jolla on tämä ominaisuus. Optimismiaan mainostaviin miehiin naiset lankeavat 39 prosenttia todennäköisemmin kuin muihin.

Jos mikään näistä viidestä ominaisuudesta ei kuvaa sinua, älä kuitenkaan valehtele profiilissasi. Naisten mielestä epärehellisyys on nimittäin yksi vastenmielisimmistä ominaisuuksista miehessä.

Lähde: Daily Star

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 50 VAPAAPELIÄ STARBURSTIIN