TÄNÄÄN ON TILIPÄIVÄ

Kun avaat pelitilin tänään, saat seuraavat edut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Näistä merkeistä tiedät, että miehestä tulee hyvä isä

Miehet osaavat olla ties minkälaisia hurmureita, ainakin tarvittaessa. Mutta sitten eteen tulee arki, avioliitto ja jossain vaiheessa myös lapset. Moni nainen yrittääkin selvittää miehen toiminnasta, millainen isä hänestä tulisi. Nyt selvitystyöhön on saatu apua, sillä Women’s Health on listannut yhdeksän merkkiä, joita tarkkailemalla saat selville, onko miehestä hyväksi isäksi.

1. Hän on intuitiivinen

Jos mies kysyy sinulta näyttäessäsi väsyneeltä, voiko hän laittaa ruokaa puolestasi, hieroa sinua, tai pestä pyykit, nämä ovat merkkejä siitä, että hän on aloitekykyinen ja huolehtiva. Näistä ominaisuuksista on suurta hyötyä lasten kanssa.

2. Hän on hellä

Halaako hän sinua, pitää kädestä kiinni ja paijaa muulloinkin, kuin halutessaan seksiä? Pitääkö hän eläimistä? Nämä ovat merkkejä miehen kyvystä säilyttää emotionaalinen side läheisiinsä.

3. Stressinhallinta

Jos mies sulkeutuu kuoreensa tai hermostuu suunnattomasti ongelmien ilmaantuessa (työssä, parisuhteessa, raha-asioissa yms.), se ei ole hyvä merkki. Pienet lapset voivat olla kaikesta ihanuudestaan huolimatta superstressaavia.

4. Hän on valmis jakamaan ruokansa

Voi kuulostaa naurettavalta, mutta asiassa on vinha perä. Jos olette romanttisella illallisella ja mies maistelee lautaseltasi tarjoamatta sinulle suupalaakaan omaltaan, se on merkki itsekkyydestä. Ei hyvä.

5. Hän on avoin tunteissaan

Jos mies kertoo sinulle avoimesti tunteistaan ja tulevaisuudensuunnitelmistaan, se on hyvä merkki. Tällaiset miehet ovat useimmiten valmiita ottamaan vastuuta jälkikasvustaan.

6. Hän käy kaupassa, siivoaa ja laittaa ruoka

Vanhemmuus on arjen jakamista, ja tarvitset siihen kumppanin sanan joka merkityksessä.

7. Hän tekee uhrauksia sinua ajatellen

Hän jättää väliin poikien illan hoitaakseen sinua, kun olet sairas, tai paahtaa ylitöissä pystyäkseen osallistumaan kanssasi ystäväsi häihin. Tällainen epäitsekkyys osoittaa, että mies on joustava ja vastuuntuntoinen.

8. Hän on luotettava

Hyvä isä pitää lupauksensa, piste.

9. Teillä on hyvä parisuhde

Lapsi ei pelasta huonoa liittoa. Jos parisuhteenne on kuitenkin kaikin puolin kunnossa, teillä on yhdessä edellytykset tulla hyviksi vanhemmiksi.

MAHTAVIA TARJOUKSIA UUSILLE POKERINPELAAJILLE!

OTA TÄSTÄ 600€ edestä bonuksia
Ota tästä 600€ edestä bonuksia