KEVÄÄN HUIPPUTARJOUS

Avaa pelitili ja saat seuraavat huippuedut:

  • 600€ edestä bonuksia
  • 250 ilmaiskierrosta

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Peliarvio: Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty: Black Ops III:n tarina itsessään alkaa jokseenkin hämärissä merkeissä, kun muutaman sotilaan joukko on murtautunut vihollisen tukikohtaan ja tehtävänä on vapauttaa terroristien vankina oleva ministeri. Tilanteen taustasta ei kerrota tässä kohtaa mitään ja ensimmäistä tehtävää voikin kutsua hyvällä syyllä ”harjoitustehtäväksi”, jossa totutellaan kontrolleihin ja edetään tiimin kanssa ryhmänjohtajien käskyttämänä. Advanced Warfaresta tuttuun tapaan pelaaja kohtaa ensimmäisen tehtävän lopussa vaaran, joka on viedä hänen henkensä, mutta tämä on vain uusi tapa istuttaa ohjaamaasi sotilaaseen IDK-järjestelmä ja kyborgin osia, jotta sinusta saadaan luotua pysäyttämätön yhden miehen armeija.

Black_Op_3_Ruins_Magnum_WM_1434450225

Erilaiset erikoiskyvyt ovatkin erittäin tärkeässä roolissa, kun voit esimerkiksi ohjata kentällä olevia tykkitorneja tai robotteja vihollissotilaiden kukistamiseksi. Tarpeen vaatiessa voit juosta seiniä pitkin erilaisten reittivaihtoehtojen löytämiseksi, tai jos eteneminen on muuten mahdotonta. Moninpelitilassa vastaavat kyvyt on jaettu useaan eri haarniskatyyppiin, ”spesialisteihin”, joista jokainen omaa kaksi erikoiskykyä, joita puolestaan voi käyttää yhtä kerrallaan. Kykyjen vuoksi meno saattaa ajoittain olla turhankin ”epäreilua”, kun parhaiten onnistuvat pelaajat saavat kykynsä ladattua nopeammin käyttöönsä.

Black_Ops_3_MP_Evac_WM_1438700128

Erilaisia pelimuotoja moninpelissä on paljon ja kartat ovat hyvin tasapainotettuja ja suunniteltuja niitä jokaista varten. Lisäksi vanhaan tuttuun tapaan pelaaja voi luoda viisi erilaista hahmoluokkaa, joilla pelata ja jokaiseen näistä voi sijoittaa kymmenen pisteen edestä varusteita, aina perkeistä aseiden tähtäimiin ja kranaatteihin.

Black_Ops_3_MP_Havoc_1446812701

Tarinapeli on hienon näköinen ja äänimaailma Hollywood-tähtien ääninäyttelemisen myötä todella hyvää tasoa, mutta jotakin siitä jää puuttumaan. On tietysti näyttävää ja palkitsevaa päästä silloin tällöin ison kulkuneuvon minitykin ääreen, ihailla graafista loistoa ja selviytyä nopeista tilanteista erikoiskykyjen ja hyvän tiimipelin avulla, mutta jotenkin tämä toistaa liiaksi itseään, verrattuna aikaisempien Black Ops -pelien tarinoihin. Treyarch olisi voinut lisätä enemmän käänteitä tarinapeliin, sillä tällaisenaan se on kovin pelkistetty ja lineaarinen, vaikka useamman pelaajan tiimityönä Black Ops III onkin edeltäjiään parempi.

Black_Ops_3_Stronghold_Broken_Arrow_WM_1434450263

Zombies-pelimuotoa voisi sanoa Black Opsien erittäin onnistuneeksi ”ilmaiseksi lisäpeliksi”, joka on todella piristävää vaihtelua sotapelin ohella. Pelaaja aloittaa hylätyn kylän keskellä vain pistooli ja puukko aseinaan. Vastaan vyöryy huojuvien zombien ja lentävien kummitusten lisäksi myös isompia hirviöitä, jotka pyrkivät kimppuusi tanner tömisten. Seuranasi eivät ole kuin erilaisten otusten päästämät äänet ja pelaajasi kommentoi tilanteita välillä jopa hätääntyneellä äänellä, kun ammukset ovat lopussa tai eteen tulee jotakin pelottavaa. Mielenkiintoa lisää myös pelaajan kyky muuttua hirviöksi, jonka avulla pystyt tutkimaan aluetta laajemmin päästäksesi seuraavalle tasolle. The Darkness -peliä pelanneet huomaavat hirviöhahmossa yhtäläisyyksiä pelaajan muututtua. Myös Zombiesiin saa useamman pelaajan ja se onkin parhaimmillaan isolla porukalla.

Black_Ops_3_John_Taylor_WM_1444637300

BO3_DLC1_Awakening_Zombies_1_WM_1455814230

Lisämaksullinen Zombiesin The Giant -kenttä vilisee natsizombeja ja näyttää upealta.

Black Ops III on tiivistettynä futuristisen sodankäynnin parhaimmistoa. Peli sisältää kampanjan 1-4 pelaajalle, tutun Zombie-selviytymismoodin, muiden ihmispelaajien kanssa pelattavan verkkopelin sekä tarjoaa monipuolisuudessaan viihdettä pitkäksi aikaa. Tarinaa suosittelemme pelattavaksi useammalla pelaajalla, sillä yksinpelinä siitä ei saa yhtä paljoa irti kuin tiiminä. Kokonaisuutena Black Ops III kuitenkin sopii sarjan fanien lisäksi myös uusille pelaajille, sen verran helppo peliin on päästä sisälle.

Black_Ops_3_Ramses_Station_Street_Battle_1430034953

Lajityyppi: Räiskintä, FPS
Ikäraja: 18
Julkaisuaika: 6.11.2015
Alustat: PlayStation 4, PS3, PC, Xbox 360, Xbox One
Testialusta: PlayStation 4
Kehittäjä: Treyarch
Julkaisija: Activision
Pelaajamäärä: 1-2, verkossa 1-40

Black_Ops_3_Evac_Beware_of_Blast_WM_1434450242

Black_Ops_3_Ramses_Station_Under_Siege_1430034954

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA