Nikolla ja Jonnalla on jälleen tarinoita jaettavaksi ja tällä kertaa jakso on kuin rikos -podcast – tämä on pakko kuunnella!

Vapunpäivän jaksossa (hyvää vappua!) ruoditaan ja riisutaan anopit. Joskin podcast -kaksikko Jonna ja Niko kysyivät myös Instagram -seuraajiltaan, onko heillä anoppi -tarinoita – ja pankkihan räjähti! Tällä kertaa kuullaan siis myös kaksikon omien paljastusten lisäksi myös kuuntelijoiden jäätäviä salaisuuksia.

Ennen kuin aiheeseen sukelletaan päätä pahkaa, Niko kertoo eräästä henkilöstä, joka on lähetellyt ehkä vuoden verran viestejä somevälityksellä, mm. Snapchatissa. Mitään suurempaa ei kuitenkaan ole koskaan kehkeytynyt.

Kuitenkin, tämä henkilö otti jälleen yhteyttä ja ehdotti Nikolle tapaamista. Kundi ehdotti tapaamista omassa kodissaan, lisäten: ”Meillä on kaks päivää aikaa.”. Niko kertoo kysyneensä hieman ihmetellen, että onko tällä henkilöllä kämppis vai mitä tuo kommentti mahtaa tarkoittaa. Seuraavaksi Niko paljastaa mitä kundi vastasi ja Jonna järkyttyy tästä tyystin.

– Siis tää on taas, siis tää oli niin hirvee oikeesti, mä jäin suu auki, ku sä kerroit, kauhistelee Jonna.

Mitä mieltä puolestaan Niko on saadessaan vastauksen selville?

Seuraavaksi Niko ottaa puheeksi anoppilan ja kertoo ensimmäisen tarinan tähän liittyen. Tarinan aikaan Niko oli 18-vuotias eikä hän koskaan nähnyt anoppiansa kasvotusten, vaikka vietti aikaa tämän kodissa. Välikommenttina Niko päättää paljastaa tyytyväisenä: ”Mä panin sun sängyssä, ettäs tiedät!”.

Tämän jälkeen juttu jatkuu ja selviää, että tämä kyseinen anoppi oli jollain konstilla saanut selville Nikon äidin puhelinnumeron ja oli päättänyt soittaa tälle. Puhelussa anoppi kehui hyvässä hengessä oman poikansa ja Nikon hengailua, mutta kuitenkin samaan hengenvetoon toivoi, että ne pojat voisi olla vain kavereita. Tästä alkoi surumielinen tapahtumaketju.

– Siis mä itkisin, sä olit ihan sorsittu, Jonna kommentoi.

Podcastissa kerrotaan myös kuuntelijan pöyristyttävä anoppi -tarina, joka on niin järkyttävä ettei tätä toivoisi todeksi.

– Siis hirveä nainen! Jonna huudahtaa.

– Ja mikä se mies on, miks se ei tee tälle tilanteelle loppua?! Ihmettelee Niko.

Jonnalla on tähän vielä pari valittua ja hyvin tyhjentävää sanaa sanottavana. Jessus!

Eivätkä kuuntelijan tarinat tähän lopu ja seuraavaksi Niko kertoo jotain todella oksettavaa ja sairasta, mitä ei toivoisi kenellekään tapahtuvan. Niko lisää tähän lopuksi, että toivottavasti tästä pojasta on kasvanut täysin terve ihminen.

– Ei seksuaalisesti kieroutunut, lisää Jonna.

Yllätykset eivät lopu tähän, tämä ja paljon muuta vapun podcastissa!

Kuuntele Nikon ja Jonnan tuore jakso alta tai täältä!

Jakson voi kuunnella myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin kaikki äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.