Tosi-tv-konkari ja somevaikuttaja Niko Saarinen järjesti viime viikonloppuna kosteat syntymäpäiväjuhlat Porvoossa yhdessä kämppiksensä, tosi-tv-tähti Jenna Mäkikyrön kanssa. Niko oli kutsunut juhliinsa läheisimmät ystävät, jotka nauttivat runsaasti alkoholipitoisia juomia viikonlopun aikana.

Hän avautuu juhlista suositussa Nikotellen-podcastissaan. Lähetystä varten Niko kertoo käyttäneensä lähdemateriaalina eri sosiaalisen median alustoilla esitettyjä videopätkiä, joista on kiistelty ja esitetty villejä spekulointeja suomalaisilla keskustelufoorumeilla.

– Myöhempien löydösten valossa viikonloppu piti sisällään paljon alkoholia, jota oli nautittu runsain mitoin liki kaksi vuorokautta. Sängystään löydettäessä Jenna Eveliina Mäkikyrö oli selvästi päihtyneenä sunnuntaiaamuna kello 11, ja Niko Juhani Saarinen ei ollut tiettävästi missään vaiheessa edes nukkunut. Ulkopuolisia on alusta asti epäilty pariskunnan päihtymisestä ja itse uhrit, jos heitä tällä nimellä voi tässä jaksossa kutsua, ovat vakuuttaneet syyttömyyttään humalaan ja syyttäneet tästä ystävien tekemää boolia, Niko vitsailee lähetyksen aluksi.

Jennan mukaan Nikon syntymäpäivät eivät alkaneet kovinkaan hyvin. Jenna joutui paistamaan juhlia varten 100 lihapullaa ja valmistamaan 15 makaroonisalaattia.

– Mäkikyrö oli oikein vaimona. Kun raahasimme ruuat juhlapaikalle, se näytti siltä, että olisimme menossa ruokkimaan kokonaisen armeijan, Jenna nauraa.

– Juotavaakin oli extra paljon. Kiitos siitä kaikille yhteistyökumppaneille. Jekkua oli tarjolla peräti 150 pikkupulloa, Niko paljastaa.

Jennan ja Nikon mukaan juomat menivät synttäreillä kaupaksi, sillä kovinkaan montaa pulloa ei tarvinnut tuoda Porvoosta Helsinkiin takaisin.

– Kun jengiä katseli, niin en ihmettele, että juomia ei tarvinnut raahata kotiin takaisin, Jenna kertoo.

– Jengi alkoi olemaan lauantaina vähän humalassa, Niko naurahtaa.

Nikotellen-podcastin juontajat innostuivat Jennan SnapChatin kautta kutsumaan syntymäpäiväjuhlille miehiä.

– Saimme neronleimauksen kutsua lauantaiksi miehiä, Niko naurahtaa.

– Laitoimme aivan hervottomia viestejä miehille. Kun katsoin aamulla viestejä, ajattelin, että nämä kaikki ovat sellaisia, jotka olen käynyt läpi, Jenna toteaa.

– Jos kaikki miehet olisivat tulleet paikalle, siinä olisi ollut ripaus Temptation Island Suomea. Paljukin näytti lauantaiaamuna syntiseltä, Niko toteaa.

Pienessä humalassa synttärisankari ja vieraat halusivat vähentää vaatetusta, kun menivät paljuun.

– Mikä siinä on, kun känni iskee päälle, niin halutaan ottaa rintaliivit ja ja pikkuhousut pois? Ja sit ollaankin torttu levällään, Jenna miettii.

– Tää lähti yhdestä tyypistä, joka halusi olla alasti paljussa, niin hän halusi samalla, että me kaikki riisumme itsemme alasti, Niko toteaa.

Jennan mukaan hänen ja Nikon välillä tapahtui ”yhtyminen”.

– Sanotaan, että se ei ole koskaan ollut näin lähellä, Niko sanoo.

– Tässä on hauskinta se, etten edes muista tätä tilannetta, Jenna sanoo.

Nikotellen -podcast kuunneltavissa myös Soundcloudissa ja Apple Podcastissa.

PS. Laita seurantaan myös official Nikotellen ja Metropolin Instagram -tilit.

Lue myös:

Niko Saarinen avoimena: ”Se on tapahtunut, siitä ei puhuta”

Niko Saarinen Temppareiden jatkoilla: ”Meidän luotammehan heräsi eräs tulevan kauden sinkkumies”