Perjantai 5. kesäkuuta, 2020, studiossa Jonna Saari ja Niko Saarinen – viimeistä kertaa yhdessä. Nikotellen -podcast jatkaa alkuperäisellä kokoonpanolla, eli Niko ottaa ohjat.

Tämänkertainen nauhoitus alkaa tunteikkaasti kyyneliä vuodattaen. Jäähyväisjakson nauhoittaminen on molemmille tunteiden vuoristorata, onhan matkaa taitettu yhdessä peräti 46 jaksoa!

Vesistely sikseen, pian päästään jo tuttujen aihepiirien pariin, mm. Nikon hotellireissuun kera vieraan. Reissu meni kuitenkin aivan vihkoon.

– Mietin vaan koko sen ajan, et ei jumalauta, mä maksoin tästä hotellihuoneesta 110€, jotta mä saan tehdä siellä tätä. Ja mä voisin vaikka himassa masturboida ja seki tuntuis paremmalta.

Niko kuvailee iltaa aivan kuin kyseessä olisi ollut lastenkarnevaalikestit, missä hän oli ”Pelle Hermannina” ja yritti ylläpitää vuoropuhelua. Miten piina jatkui? Tuskainen hikipisara nousee ohimolle tätä kuunnellessa.

Seuraavaksi piinan saa tuntea Jonna, nimittäin käsittelyyn otetaan kaikkien huulille ilmestynyt ujo kysymys: ”Miksi?” Miksi hän on päättänyt jättää podcastin? Jonna kertoo tunteikkaasti ja avoimesti fiiliksistään ja avaa myös hieman, että milloin ajatus poistua podcastista alkoi kypsyä. Syissä on perää ja täytyy nostaa hattua, rohkea mimmi kaikin tavoin!

Lisäksi Niko ja Jonna kertaavat hieman yhteistä taivaltaan ja podcastin sisältöä sekä ylipäätään viimeisiä kuukausia Nikotellen -podcastin ympärillä. Mitä tapahtuu kulisseissa? Mitä tapahtuu podcastin ulkopuolella ulkomaailmassa ja mitä Jonna jää ikävöimään kaikkein eniten?

On selvää, että tunteet ottavat vallan kerran jos toisenkin nauhoituksen aikana ja kun Niko antaa Jonnalle päättävän puheenvuoron, kyynelkanavat purkautuvat.

– Apua, no kiitos rakas Niko. Emmä pysty. Kiitos kaikki! Apua, mä en pysty sanoo mitään, kiitos, kiitos kaikesta, kaikille.

Niko helpottaa hieman juontajaparinsa tuskaa ja kiittää Jonnaa lämpimästi ja rakkaudella, vuolaasti kehuen ja kera kukkien.

Kaikki loppuu aikanaan, mutta kuuntelijoille ja lukijoille tiedoksi – Nikotellen -podcast kajahtaa ilmoille normaaliin tapaan ensi perjantaina.

Metropoli.net toivottaa Jonnalle onnellista ja rakkaudentäyteistä jatkoa kera ”mussukan”. Jäämme odottamaan ”Fit with Jonna” -konseptia ja uusia juonenkäänteitä podcastin ulkopuolella. Kiitos Jonna!

Lopuksi vihoviimeistä kertaa yhteen ääneen, mitä muutakaan kuin: ”Moimoiiiii”.

Mitä tapahtuu ensi perjantaina – se jää kuultavaksi. Stay tuned.

Kuuntele sydämellinen jäähyväis -jakso alta tai täältä!

Jakson voi kuunnella myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.