Tasa-arvoista avioliittoa juhlistetaan musiikkivideolla ja tanssihaasteella

Setan ja Kulttuuria kaikille -palvelun Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä -hanke juhlistaa pian voimaan tulevaa tasa-arvoista avioliittolakia julkaisemalla musiikkivideon Tero Hetero feat. Hildá”Tahdon”.
Videolla halutaan haastaa kaikki työyhteisöt, kaveriporukat ja yksittäiset ihmiset juhlimaan ihmisoikeuksien edistymistä Suomessa tanssimalla videota varten tehty koreografia.
Setan ja Kulttuuria kaikille -palvelun haasteessa pyydetään osallistujia kuvaamaan oma tanssi tai toteuttamaan kappaletta ja koreografiaa hyödyntävä Tahdon-flashmob. Videot jaetaan sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #tahdon ja #suomi100 tai #finland100.

Kappaleen taustalla ovat Niina Hartikainen, Henna Helasvuo, Hildá Länsman ja Lasse Turunen. Koreografia on Hilppa Lammen käsialaa. Videolla viittoo Silva Belghiti ja tanssijat ovat Svenska Teaternin ja Kansallisteatterin henkilökuntaa sekä teatteriryhmä Ursa Minorin näyttelijöitä. Videon on kuvannut Tomi Palsa, ohjannut Lasse Turunen ja leikannut Henna Helasvuo. Ruotsinkielisen käännöksen lyriikoista on tehnyt Lisen Sundqvist.

Kuva: Tomi Palsa

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta