Salatut elämät -sarjassa uutena näyttelijänä on aloittanut askolalainen opiskelija Aron Syrjä, 17, joka nähdään sarjassa Leon roolissa. Kyseessä on Aronin ensimmäinen iso rooli televisiossa.

– On hienoa päästä tekemään töitä näinkin suuressa sarjassa kuin Salatut elämät. Olen oppinut paljon, kun olen päässyt tekemään töitä konkarinäyttelijöiden kanssa, Aron Syrjä kertoo Metropolille.

Aron opiskelee toista vuotta Kallion ilmaisutaidon lukiossa. Koulussa työ päivittäissarjassa on otettu hyvin vastaan.

– Olen saanut sovitettua työn ja koulun hyvin yhteen. Toki poissaoloja on tullut jonkin verran, mutta se tarkoittaa vain sitä, että rästihommat pitää hoitaa omalla ajalla, etten jää opinnoissa luokkakavereitani jälkeen. 

– Koska opiskelen ilmaisutaitoon painottuvassa lukiossa, opettajat hyväksyvät myös satunnaiset poissaolot. Myös koulukaverit ovat ottaneet hyvin työni vastaan. 

Salattuihin elämiin Aron päätyi koekuvausten kautta viime vuoden lopulla. 

– Bongasin Facebookista, että sarjaan etsitään uusia näyttelijöitä ja ajattelin yrittää. Kävin pari kertaa koekuvauksissa, jonka jälkeen minulle soitettiin ja kerrottiin, että olen saanut roolin. Tiesin heti, että otan roolin vastaan. Toki tiedustelin, että kuinka paljon kuvauksia on tiedossa, että saan sovitettua työn koulun kanssa yhteen.

Salattujen elämien kuvauksissa Aron on päässyt tekemään töitä etenkin Sievisten perheen näyttelijöiden kanssa. Aronin esittämä Leo on Jere Sievisen poika. Jeren roolissa nähdään tänä keväänä Putous-sarjassakin mukana oleva Aku Sipola.

– Sarjan muilta näyttelijöiltä olen saanut hyviä vinkkejä näyttelemiseen liittyen. Kaikki ovat olleet todella avuliaita, Aron toteaa.

Aron myöntää, ettei hän ollut seurannut juurikaan Salatut elämät -sarjaa ennen roolin saamista.

– Toki tiesin, että mistä sarjassa on kyse, mutta en ollut seurannut sarjaa aktiivisesti, Aron paljastaa.

Aron löytää roolihahmosta samoja piirteitä itsensä kanssa.

– Leo on suunnilleen saman ikäinen kuin minä. Leolla on myös samanlainen huumorintaju kuin minulla. Ymmärrän, miksi hän heittää tiettyjä läppiä. 

– Meillä on myös Leon kanssa aika samanlainen pukeutumistyyli. Voisin käyttää vapaa-ajalla Leon vaatteita.

Lukio-opintojen ja töiden tekemisen lisäksi Aron nauttii ystävien kanssa olemisesta, musiikin kuuntelemisesta ja liikkumisesta. 

– Urheiltua tulee aika paljon. Käyn lenkeillä, mutta en harrasta säännöllisesti mitään tiettyä lajia. 

Lue myös:

Ulkomailla ilmiöksi nousseet Salkkarit-näyttelijät Vivi Wahlström ja Olga Heikkala poseeraavat rannalla – erikoinen yksityiskohta naurattaa faneja

Hanna Kinnusella takanaan massiivinen elämäntaparemontti – tältä Salkkarit-tähden muodonmuutos näyttää!