Big Brother Suomi -ohjelmassa kilpaileva helsinkiläinen Melody, 29, on kritisoinut kovin sanankääntein mediapersoona Aleksi Valavuorta BB-talossa.

Melody on kertonut ohjelman tiedotteessa haluavansa näyttää, ettei suomalaisuus ole jotain, mikä näkyy vain päälle päin. Hän kokee, että ilmapiiri värillisiä kohtaan on muuttunut viime vuosina, sillä pienillä paikkakunnilla häntä tuijotetaan nykyään aiempaa enemmän.

Valavuori julkaisi aiemmin tällä viikolla Instagramin Stories-osiossa mielipiteensä Melodyn sanomisiin ja kritisoi myös ohjelman tuotantoa.

– En tiedä kuka on Melodi. Kuulostaa toki erikoiselta, jos Nelosen isossa tuotannossa annetaan tilaa puheelle, jossa hyväksytetään solvaus, valheet ja elinkeinon tuhoaminen, Valavuori kirjoitti Stories-osiossa.

– Ainakin meidän kaudella oli tarkat säännöt vihapuheelle ja talosta olisi lentänyt heti ulos, Valavuori toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Valavuori julkaisi myös saamansa kommentin, jossa seuraaja kertoi oman näkemyksensä Melodysta.

– Tyypillinen vasemmistolainen uhriutuja tämä Melodi. Pitää rasismina sitäkin, jos joku hänelle sanoo, että puhutpa sinä hyvin suomea, kommentissa kirjoitetaan.

Valavuori oli itse viime keväänä asukkaana Big Brotherin Vip-kaudella. Hän oli kymmenes talosta häädetty asukas. Voittajaksi selvisi ex-painija Petra Olli.

Lue myös:

BB-Ville paljasti salaisuutensa tv:ssä – ”Ajattelin jo pienenä, että olen erilainen”

Lasse, 26, tunnusti BB-talossa riippuvuutensa – ”Tajusin, ettei se ole hyvä juttu”