Diili -ohjelma tekee paluun – potkuja jakelee nyt Suomen suosituin radioääni

Suosittu Diili– ohjelma palaa Neloselle ja Ruutuun ensi vuonna. Aiemmin ohjelmassa potkuja jakeli liikemies Hjallis Harkimo. Uudella kaudella Hjalliksen saappaisiin astuu radiojuontaja ja yrittäjä Jaajo Linnonmaa.

Linnonmaan neuvonantajina toimivat hänen hänen pitkäaikainen yhtiökumppaninsa Toni Lähde ja Jungle Juice Bar -yrityksen perustaja Noora Fagerström. Kolmikko etsii ohjelmassa Linnonmaan yritysimperiumiin kehitysjohtajaa.

– Mulla on tällä hetkellä viisi yritystä ja muutama pöytälaatikossa odottamassa tekijää. Lisäksi istun useamman firman hallituksessa. Kaikki yritykseni ovat hyvin eri aloilta ja kun siihen lisätään vielä mediakanavani, niin aika leveällä skaalalla pitäisi tähän tehtävään haettavalta henkilöltä löytyä kiinnostusta ja osaamista, Linnonmaa avaa bisneskuvioitaan Iltasanomille.

Diili-kilpailijat yrittävät vakuuttaa Linnonmaan neuvonantajineen kuukauden mittaisessa kilpailussa, jossa mitataan kilpailijoiden bisnestaitoja ja kykyjä. Voittajalle on tarjolla vakituinen työpaikka kehitysjohtajana Jaajon rinnalla.

Kilpailijahaku on käynnissä osoitteessa nelonen.fi/osallistu ja kuvaukset alkavat jo tämän vuoden lokakuussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.