Realitytähti Niko Saarinen, 34, nähdään keskiviikkona alkavassa Olet mitä syöt -ohjelmassa, jossa mies hakee apua hyvinvointiinsa, jota on laiminlyönyt jo vuosia. Niko on myös tyytymätön kehonkuvaansa. Kiireisen miehen ruokavalio koostuu usein noutoruoasta eikä hän ehdi liikkua tarpeeksi.

Urheilulääkäri Pippa Laukka saapuu avuksi ja kurkkaa ensimmäisenä Nikon jääkaappiin, jonka sisältä paljastuu valmisruokia sekä runsaasti olutta ja siideriä. Niko tunnustaa, ettei välttämättä edes avaa jääkaappia moneen päivään. Sen sijaan keittiön nurkassa on suuri määrä noutoruoan kuljetukseen tarkoitettuja paperipusseja.

– Tuntuu, että mun silmät palaa puhki tätä katsoessa, Pippa päivittelee ja pohtii kuinka kalliiksi noutoruoan syöminen mahtaa tulla.

Kun Pippa esittelee myöhemmin Nikolle tämän viikon aikana syömät ruoat pöydälle aseteltuna, Niko järkyttyy toden teolla.

– Ei, apua! Rehellisesti, tämä näyttää aivan hirveältä. En tiedä, onko tässä mitään terveellistä, Niko kauhistelee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Nikon epäterveellinen ruokavalio näkyy myös verikoetuloksissa, kun Pippa kertoo, että Nikon maksa-arvot ja veren rasva-arvot ovat selvästi koholla.

– Sun verisuonet on keskimäärin 40-50-vuotiaan verisuonet, Pippa kertoo totisena.

Nikolle pysäyttävin tieto on juuri verisuonten huono kunto.

– Se oli isoin pysäytys. En suostu kuolemaan pystyyn 35-vuotiaana.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla keskiviikkona 22. syyskuuta klo 20.

Lue myös:

Niko Saarinen poistui somesta – rehellisenä tilanteestaan: ”Otan tämän ihmiskokeena”

Niko Saarinen avautuu vakavasta aiheesta – ”En ole pitkään aikaan voinut hyvin”