Olet mitä syöt -ohjelmassa urheilulääkäri Pippa Laukka opastaa keskiviikkona nähtävässä jaksossa muusikko Pepe Willbergiä, 75, ja hänen vaimoaan Pauliina Visuria, 63, ottamaan haltuun terveellisemmät elämäntavat.

Yhdessä työskentelevä pariskunta on tottunut napsimaan jos jonkinlaisia herkkuja päivän mittaan. Myös vapaa-ajalla kulinaristeiksi tunnustautuva pari valmistaa herkullisia ruokia, kokkailee ystäviensä kanssa ja nauttii illallisia ravintoloissa.

Pippa löytää Pepen ja Pauliinan jääkaapista paljon huonoa rasvaa sisältäviä tuotteita, kuten kuohukermaa, smetanaa ja creme fraichea. Lisäksi jääkaapin hyllyllä nököttää kokonainen kakku, kuohuviinipullo ja runsaasti erilaisia hilloja.

– On aika poikkeuksellista, että tällainen paljon piilorasvoja sisältävä ruokavalio ei pidemmän päälle sairastuttaisi, Pippa sanoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Boheemiin ja nautinnolliseen elämäntyyliin tottunut pariskunta saa Pipalta pysäyttäviä tuloksia. Molempien verisuonet ovat todella huonossa kunnossa ja Pepellä on lisäksi kohonnut riski saada vakavia sydänongelmia.

– Sulla on suuri riski saada sydäninfarkti tai aivotapahtuma, Pippa toteaa Pepelle.

Ohjelmaa kuvattiin viime kesän aikana ja Pauliina totesi tuolloin Metropolille Pepen olleen hieman vaikea tapaus. Uuteen elämäntyyliin tottuminen vei mieheltä aikansa, mutta nyt se on imaissut hänet mukanaan.

– Kun kauhon hänelle suuren annoksen salaattia, niin hän syö sen kiltisti, Pauliina kertoi.

– Jos tämä kaikki, mitä näissä tutkimuksissa kuulin todella pitää paikkansa, on minun ehkä syytä katsoa peiliin, Pepe myönsi.

Olet mitä syöt -ohjelma MTV3:lla keskiviikkoisin klo 20.

Lue myös:

Näin Olet mitä syöt -ohjelma muutti Pepe Willbergin ja Pauliina-vaimon suhdetta!

Pepe Willberg laukoo rehellisen mielipiteensä Olet mitä syöt -ohjelmasta – ”Minua on huijattu”