Salatut elämät -tähti Vivi Wahlström on näytellyt jo useamman vuoden ajan suosikkisarjassa Violaa, jolla on suhde toisen naisen kanssa.

– Olen iloinen päästessäni näyttelemään Violaa, sillä mielestäni on todella tärkeää tuoda vähemmistöjen asioita pinnalle, Vivi kertoo Metropolille.

Hän on saanut pelkästään positiivista palautetta roolistaan.

– Se lämmittää kovasti sydäntäni! Luen joka päivä ihmisten viestejä ja vastailen niihin.

– Tuntuu käsittämättömältä, että olen saanut vastanäyttelijäni kanssa palautetta ulkomailta asti naissuhteen käsittelemisen takia. On käsittämätöntä ajatella, että ulkomailla ihmiset tietävät minut ja roolihahmoni. Se on hullua!

Salakuvaus ärsyttää

Salattujen elämien tuoma julkisuus ei ole ainakaan toistaiseksi häirinnyt Viviä, joka rakastaa jutella faniensa kanssa ja ottaa heidän kanssaan yhteiskuvia.

– Ainoa huono asia on se, että jotkut ihmiset ottavat salakuvia. Siitä tulee epämukava olo, Vivi kertoo.

– Ne salakuvat eivät ole kovinkaan salaa otettuja, sillä näen, kun ihmiset osoittavat minua kameralla. Se tuntuu hassulta. Etenkin, jos se tapahtuu, kun olen tekemässä kaupassa perusruokaostoksia. Mieluummin voi tulla vetämään hihasta ja pyytämään kuvaa. En mä pure, Vivi toteaa.

Isä tuttu lukuisista tv-rooleista

Harva tietää, että Vivin isä on tunnettu näyttelijä ja ohjaaja Toni Wahlström. Toni on suurelle kansalle tuttu muun muassa Uuno Turhapuro -elokuvista sekä sarjoista Tuliportaat, Isänmaan toivot ja Karjalan kunnailla.

– Isä on suurin esikuvani. Hänellä on ollut osuutta siihen, että minusta on tullut näyttelijä. Olen pienestä lähtien seurannut isän työskentelyä teatterissa. Muistan ajatelleeni aikoinaan, että olisipa kiva tehdä samaa kuin isä.

– Isä on tsempannut minua ja on ylpeä minusta. Kun asuin vielä kotona nuorempana, kävimme kohtauksia läpi ennen kuvauksia. Nyt kun asun yksin, valmistaudun kuvauksiin ilman isää.

Vivi oli vain vuoden ikäinen, kun hän pääsi näyttelemään isänsä rinnalla Kymmenen riivinrautaa -elokuvassa.

– En muista roolista mitään, koska olin niin nuori. Onhan se siistiä, että pääsin tekemään kameran edessä ”töitä” jo tuossa iässä. Pitää sanoa, että en tiedä, miten päädyin rooliin. Kyllä siinä isällä tai äidillä oli näppinsä pelissä, että sain roolin!

Toni Wahlström kuvattuna UIT:n Albatrossi ja Heiskanen -esityksen infossa Linnanmäellä vuonna 2006. Kuva: AOP

Lue myös:

Ulkomailla ilmiöksi nousseet Salkkarit-näyttelijät Vivi Wahlström ja Olga Heikkala poseeraavat rannalla – erikoinen yksityiskohta naurattaa faneja

Hanna Kinnusella takanaan massiivinen elämäntaparemontti – tältä Salkkarit-tähden muodonmuutos näyttää!