Yrittäjä ja somevaikuttaja Sara Sieppi nähdään pitkästä aikaa tv:ssä, kun hän osallistuu MTV:n uutuusohjelmaan Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! Sieppi paljastaa heti ensimmäisessä jaksossa, että osallistui ohjelmaan saadakseen taukoa pitkään työputkeensa.

– Lähdin vähän lomalle tänne. En muista milloin olisin esimerkiksi viikon tai kolme päivää ollut tekemättä mitään töitä, Sieppi kertoo ohjelmassa muille julkkiksille.

Hän myöntää myös avoimesti, että inspiraatio on ollut jo pitkään hukassa ja arkea ovat sävyttäneet myös vakavat terveysongelmat.

– On ollut kaikki sydänviat, burnoutit, kaikki univaikeudet. Huomasin, että siitä työstä ei enää nauti, vaan se on sellaista pakkopullaa, Sieppi kertoo nuotiolla.

– Sitten ei kuitenkaan osaa vetäytyä niistä hommista ollenkaan, vaan suorittaa ja tekee koko ajan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Aku Hirviniemen ja Janne Katajan luotsaamaan ohjelmaan osallistuvat Siepin lisäksi myös julkisuudesta tutut Esko Eerikäinen, Antonio Flores, Anna Hanski, Jeffrey Lawman, Sini Sabotage, Kyösti Mäkimattila, Nuppu Oinas, Jaakko Parkkali, Sakari ”Sakke” Pietilä, Jussu Pöyhönen, Kerttu Rissanen, Satu Silvo, Perttu Sirviö ja Heidi Sohlberg.

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21. tammikuuta klo 20.

Lue myös:

Sara Sieppi paljasti sairastaneensa koronan – suuntasi toivuttuaan luksuskylpylään!

Sara Sieppi rehellisempänä kuin koskaan aikaisemmin – tekee poikkeuksellisia paljastuksia tv:ssä: ”Laitan elämäni isosti remonttiin”