Tanssii tähtien kanssa -ohjelma palasi sunnuntaina tv-ruutuihin tämän kauden ensimmäisellä livelähetyksellä. Pareilla on takanaan neljän viikon tiukka harjoittelurupeama, ja seuraavat tanssit nähdään taas suorana sunnuntaina.

Ensimmäisessä livelähetyksessä ei vielä kukaan pudonnut, ja tulevan jakson tanssien tuomaripisteet lasketaan yhteen ensimmäisen suorituksen pisteiden kanssa. Yrittäjä Joel Harkimo sai avausjakson huonoimmat pisteet.

– Miehen tanssia oli niin kiusallista seurata, että yhdeksän pistettä tuntuu melkein ylistykseltä. Harkimo uhosi palaavansa ensi viikolla kovin pistein, kun vuorossa on tango, vedonlyöntiyhtiö Betssonin blogissa arvioidaan.

– Tällä räpiköinnillä Joelilla on edessään lähes mahdoton kiri pysyäkseen kisassa mukana: miehen putoamiskerroin sunnuntaina on minimaalisen pieni 1.15. Käänne on jopa hämmentävä, koska ennen viime lähetystä Harkimon putoamiskerroin oli vielä peräti 10 – tosin kaikki kohteeseen vetoa lyöneet olivat uskoneet juuri Harkimon putoamiseen.

Betssonin laskelmissa seuraavaksi suurimmassa putoamisvaarassa ovat nyt Alma Hätönen ja Siim Liivik.

– Uuden suosikin aseman otti sunnuntain Signmark-Marko. Hän tanssi tiensä oitis tuomarien sekä katsojien sydämiin valloittavalla hymyllään, ja edellisen lähetyksen myötä on syytä nähdä Marko yhtenä suurimmista suosikeista. Kertoimissa hän on nyt suosikki numero 2 Benjamin Peltosen jälkeen, blogissa arvioidaan.

Vielä ennen avausjaksoa Signmark oli Betssonin arvioissa vasta aivan häntäpäässä.

Lue koko TTK-blogi täältä.