Matti Hagmanin vinkit SM-liigaan

Jääkiekkolegenda Matti Hagman jakaa jälleen tietämystään. Edellisillä kierroksilla Hakin osumatarkkuus on ollut häikäisevää… Miten osuu vinkit nyt?
Blues-JYP X
Bluesilla kolmen pelin tappioputki, joten on kasvojenpesun aika. Vastaan tulee kuitenkin nälkäinen JYP näin päädymme pistejakoon.
Ilves-Pelicans 2
Pelsulla huikea putki päällä ja itseluottamus kasvaa voitettujen pelien myötä. Näin kesy kotijoukkue joutuu taas nöyrtymään.
Kärpät-TPS 1
Vaikka TPS otti viikonloppuna kaksi voittoa niin nyt mennään Ouluun Raksilaan, jossa Kärppien nuorukaiset ovat liian liukkaita turkulaisille.
Ke.12.10
HPK-Ässät 2
Kerholla ei ole kulkenut edes maineekkaassa Rinkelinmäellä. Hyökkääjä Piispanen on ainut joka pystyy maalintekoon. Nälkäinen porilaisryhmä tulee hakemaan Rinkelinmäeltä täyden pistepotin.
Jokerit-IFK X
Kaikki ennusmerkit viittaisivat Jokereiden kotivoittoon mutta paikallispelit ovat aina arvoituksellisia. IFK hävisi lauantaina Turussa ja on varmasti latautunut tähän otteluun täysin tehoin.
KalPa-Lukko 1
KalPa on osoittanut että se pystyy voittamaan myös ilman loukkantuneita konkareita Kapasta ja Miettistä. Lukko ei ole pärjännyt vieraissa oletetulla tavalla tästä esimerkkinä SaiPa vierastappio.

Jyväskylään napsahti huikea 12 000 euron potti: Katso video voitosta täältä…

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!