Matti Hagmanin vinkit SM-liigaan

Jääkiekkolegenda Matti Hagman jakaa jälleen tietämystään. Edellisillä kierroksilla Hakin osumatarkkuus on ollut häikäisevää… Miten osuu vinkit nyt?
Blues-JYP X
Bluesilla kolmen pelin tappioputki, joten on kasvojenpesun aika. Vastaan tulee kuitenkin nälkäinen JYP näin päädymme pistejakoon.
Ilves-Pelicans 2
Pelsulla huikea putki päällä ja itseluottamus kasvaa voitettujen pelien myötä. Näin kesy kotijoukkue joutuu taas nöyrtymään.
Kärpät-TPS 1
Vaikka TPS otti viikonloppuna kaksi voittoa niin nyt mennään Ouluun Raksilaan, jossa Kärppien nuorukaiset ovat liian liukkaita turkulaisille.
Ke.12.10
HPK-Ässät 2
Kerholla ei ole kulkenut edes maineekkaassa Rinkelinmäellä. Hyökkääjä Piispanen on ainut joka pystyy maalintekoon. Nälkäinen porilaisryhmä tulee hakemaan Rinkelinmäeltä täyden pistepotin.
Jokerit-IFK X
Kaikki ennusmerkit viittaisivat Jokereiden kotivoittoon mutta paikallispelit ovat aina arvoituksellisia. IFK hävisi lauantaina Turussa ja on varmasti latautunut tähän otteluun täysin tehoin.
KalPa-Lukko 1
KalPa on osoittanut että se pystyy voittamaan myös ilman loukkantuneita konkareita Kapasta ja Miettistä. Lukko ei ole pärjännyt vieraissa oletetulla tavalla tästä esimerkkinä SaiPa vierastappio.