Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Jasmin Voutilaisen poismeno on koskettanut monia. Useat Jasminin seuraajat ja läheiset ovatkin jättäneet surunvalitteluja näyttelijän Instagram-kuvien yhteyteen.

TAUSTAA: Rosanna Kuljulta sydäntäsärkevä päivitys 27-vuotiaana menehtyneestä Jasmin Voutilaisesta – ”Tuun muistamaan sinut aina aurinkona”

Laulaja Erika Vikman julkaisi hetki sitten Instagramin Stories-osiossa kuvan vain 27-vuotiaana menehtyneestä Jasminista.

– Tää on sydäntäsärkevää. Lepää rauhassa Jasmin, Erika Vikman kirjoitti kuvan yhteyteen.

Samalla itsekin rajua kiusaamista sosiaalisessa mediassa kokenut Erika halusi muistuttaa, mitkä seuraukset somekiusaamiselle saattaa pahimmissa tapauksessa olla.

– Somekiusaaminen ja jatkuva ulkonäkökritiikki yhdistettynä masennukseen ja ahdistukseen voi viedä todella pimeään paikkaan. Muistutuksena jokaiselle somekiusaajalle, Erika kirjoittaa.

Jasmin kertoi aiemmin tänä vuonna kamppailevansa vaikean masennuksen ja ahdistuneisuuden kanssa, minkä vuoksi hän oli sairauslomalla työelämästä.

LUE MYÖS:

IL: Salatut elämät -tähti Jasmin Voutilainen, 27, on kuollut

Mielenterveysongelmien kanssa kamppaileva Jasmin Voutilainen sairastui nyt virusperäiseen tautiin: ”Oon oikeesti ihan poikki”