Saksalainen nainen kertoi olevansa parisuhteessa, mutta rakkauden kohde hämmentää, sillä kohteena on lentokone, jonka hän ”tapasi” viisi vuotta sitten.

Berliiniläinen Michele Kobke kutsuu 737-800 Boeing -lentokonetta nimellä ”Schatz”, joka kääntyy suomeksi muotoon ”kultaseni”. Hän rakastui lentokoneen nähdessään silmittömästi sen siipiin, siivekkeisiin ja työntövoimalaitteisiin.

29-vuotias Kobke nukkuu koneen kanssa joka yö – joko 1,6 metriä pitkän konemallin kanssa tai oikeiden koneenosien seassa, joita hänellä on kotonaan.

– Perheeni on suhtautunut asiaan melko miellyttävästi. Tämä on erittäin fyysinen suhde, kertoo Kobke.

Tästä kuvalinkistä näet Kobken suutelemassa lentokoneen pienoismallia lattialla maatessaan, yllään vain paita ja pikkuhousut.

Kobke rakastui vuonna 2014 ensisilmäyksellä lentokoneeseen, jonka hän ”tapasi” Berliinin Tegelin lentoasemalla. Monivuotisen yhdessäolon jälkeen hän aikoo mennä naimisiin lentokoneen kanssa.

– Viisi vuotta sitten olin parisuhteessa miehen kanssa, mutta siinä ei ollut rakkautta. Schatz on ensirakkauteni. Tämä on kaunein parisuhde, mitä ajatella saattaa, kuvailee Kobke.

Kobken käytöstä kutsutaan objektiseksuaalisuudeksi, jossa henkilö saa rakkautta esineiltä ja tuntee voimakasta vetovoimaa niitä kohtaan.

Taannoin neitonen pääsi vierailemaan Tukholman lentokonehallissa ja hän nautti suunnattomasti ajastaan katsellessaan lentokoneita. Kun henkilökunta kertoi katseluajan päättymisestä, Kobke purskahti itkuun – mutta alkoi jo suunnitella seuraavaa tapaamista kultansa kanssa.

Lähde: Mirror

Kuva: WikiMedia Commons