Miss Suomi -kilpailusta tuttu Katariina Juselius kävi pari viikkoa sitten kasvojen laserhoidossa, koska halusi päästä eroon aknesta ja juonteista. Kauneusoperaation seurauksena hänen kasvonsa turposivat rajusti.

– Minulla tehtiin laserhoito ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten. Tiesin, että kasvvot tulevat turpoamaan, mutta en osannut odottaa, että silmät muurautuvat lähes tulkoon kiinni, Katariina kertoi Metropolille Helsingin Aleksanterinkadulle avatun Synsam-liikkeen kutsuvierastilaisuudessa.

– Turvotus kesti neljä päivää, jotka vietin visusti kotona vanhempien luona Nurmijärvellä. Vanhemmat ovat nähneet kaikki toilailuni ja tyhmät jutut, joten he olivat ainoastaan, että mitä olen taas tehnyt itselleni.

Katariina Juseliuksen kasvot turposivat kauneusoperaation seurauksena. Kuva: Katariina Juseliuksen kotialbumi

Katariina päätti julkaista aiemmin tällä viikolla Instagramissa kuvan, jossa esitteli turvonneita kasvojaan. Kuvan julkaisemisen jälkeen hän sai runsaasti palautetta niin tutuilta kuin tuntemattomilta ihmisiltä.

– Olen saanut pelkästään kiitosta siitä, että olen rehellisesti puhunut kauneusoperaatiosta. Monet käyvät tekemässä pieniä hoitoja, mutta pitävät sen yleensä vain omana tai pienen piirin tietona.

– Minulla laitettiin myös viestiä ja kuvia, että näytän ihan Vesa Keskiseltä. Vesa kävi muutama vuosi sitten leikkauttamassa silmäluomet, jonka seurauksena myös hänen kasvonsa turposivat.

Hän on tyytyväinen lopputulokseen.

– Ihoni on nyt paljon paremmassa kunnossa.

Lue myös:

Wow! Miss Suomi -kilpailusta lähtenyt Katariina Juselius poseeraa hekumallisessa lomakuvassa

Me Naiset: Katariina Juselius koki kouluampumisen – joutui piileskelemään ampujaa luokkahuoneessa: ”Lapsuuteni loppui”