Mentalisti Noora Karma esiintyy YLE TV1:n Linnan jatkot -ohjelmassa, jolloin hän esittää televisiossa ennennäkemättömän tempun suomalaisen huippupoliitikon kanssa. Kenen? Se selviää suorasta tv-lähetyksestä YLE TV1:ssä itsenäisyyspäivänä 06.12.2012 kello 22.15 alkaen.
Noora Karma aiheutti suuren kohun vastikään YLE TV1:n Arto Nyberg -ohjelmassa. Hän on luvannut myös ennustaa 23.02.2013 pelattavan jääkiekon SM-liigakierroksen tulokset. Lisäksi Noora esiintyy omassa show’ssaan Järvenpää-talossa 16.12. sekä Helsingin Pääpostisalissa järjestettävissä maailmanlopun bileissä maya-kalenterin päättymisen ajankohtana 21.12.2012.
Noora Karma on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko, mentalisti ja hypnoositaiteilija. Hän on palannut takaisin kotimaahansa Suomeen muutama vuosi sitten vietettyään 15 vuotta ulkomailla. Hän on työskennellyt viihdetaiteen parissa niin Fiji-saarilla, Lontoossa, Frankfurtissa kuin Dubaissakin ja esiintynyt sekä musiikki- että teatteriproduktioissa ja illusiotaiteilijana. Nooran taiteessa onkin paljon kansainvälisiä vaikutteita ja hän käyttää ohjelmanumeroissaan myös aktiivisesti yleisöä. Luvassa onkin mystiikkaa, lähitaikuutta, lava- ja cabaret-taikuutta, visuaalista taikuutta, ajatustenlukua, illuusioita, musiikkia ja komediaa.