Lauantaina 40 vuotta täyttävä hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti matkusti aiemmin tällä viikolla Ibizalle juhlimaan syntymäpäiviään.

TAUSTAA: Lauantaina 40 vuotta täyttävä Martina Aitolehti paljasti synttärisuunnitelmansa – ”Tykkään elämästä ja itsestäni”

Martinan synttäriseurueeseen kuuluvat muun muassa radiojuontaja Mari Valosaari, dj ja tosi-tv-tähti Suvi Pitkänen, tuottaja Carita Von Rutenhjelm, somekasvo Jekku Berglund ja Diili-ohjelmasta tuttu neuvonantaja Noora Fagerström.

Synttäriseurueeseen kuuluvat kaunottaret ovat torstaista lähtien julkaisseet tiiviisti päivityksiä synttärimatkalta. Suvi Pitkänen kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänellä oli ongelmia lentojen kanssa.

– Koska en ottanut Malaga-Ibiza lentoja ajoissa, käyn pyörähtämässä tässä välissä Palmassa. Nyt ei voi enää, kun nauraa omalle ajattelemattomuudelle, mutta ei naurattanut alkuun lentoja buukatessa yhtään. Onneksi paluulento Ibiza-Malaga on suora. Ja pääasia, että sain lennot, Suvi Pitkänen kirjoitti Instagramin Stories-osioon.

Lue myös:

Martina Aitolehden triathlon-suoritus sai karun päätöksen – joutui tiputukseen: “Olo on heikko ja voimaton”

Stefan Thermanin tuore somekäyttäytyminen hämmentää suomalaisia – paljasti itsestään täysin uuden puolen!