Kun astelet avioliiton satamaan, kyseessä on yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä. Juuri tämän vuoksi monet valmistautuvat hääpäiväänsä erittäin huolellisesti ja haluavat suunnitella kaiken viimeisen päälle.

Koko operaatioon valmisteluineen, ruokineen, valokuvauksineen kaikkineen käytetään paljon aikaa ja rahaa. Yksikään hääpari ei tietenkään halua nolata itseään kaikkien tuttavien ja sukulaisten edessä. Siltikin… aina voi mennä jotain todella pahasti pieleen, kuten alla olevissa tapauksissa.

Moni tyttö haaveilee lapsesta lähtien siitä, kun pääsee kävelemään alttarille unelmiensa hääpuvussa. Silloin ei varmasti halua, että rinnat valahtavat ulos kaula-aukosta.
Wedding-Day-7Häiden järjestäminen rannalla on teoriassa hyvä ajatus, mutta käytännössä usein jotain ihan muuta. Hiekkaa lentää tuulen mukana, sääolot vaihtelevat ja vuorovesi nousee. Lisäksi rannalla saattaa kuljeskella muita ihmisiä pukeutuneena häihin sopimattomalla tavalla.
Wedding-Day-6Tällä sulhasella eksyi käsi aivan väärään paikkaan. Toivottavasti kyseessä oli puhdas vahinko, tai ehkäpä hääpäivän aiheuttaman stressin takia sulhanen oli vähän heikossa hapessa.
Wedding-Day-5Yleensä hääparin päälle heitetään riisiä, mutta tämä häävieras päätti uudistaa perinteitä ja heittää kupillisen kahvia. Hääpari tuskin oli innoissaan ratkaisusta.
Wedding-Day-4Tämä vanhempiensa hääkuvassa keskisormea näyttävä poika muistuttaa hyvin paljon The Omen -elokuvan päähenkilöä. Toivottavasti pikkuriiviö ei kuitenkaan osoittaudu kauhuelokuvan tapaan paholaiseksi.
Wedding-Day-3Hääpuvun valinta tuottaa aina vaikeuksia, koska vaihtoehtoja on tarjolla vaikka kuinka paljon. Valinnassa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös käytännön asiat. Välttämättä et halua kaasoa vessaan mukaan.
Wedding-Day-2Alttarille asteleminen on todella jännittävä tilanne. Jännitystä voi hyvin lieventää ottamalla vaikkapa lasillisen viiniä. Tosin juotavaa voi nauttia myös näin. Ei ainakaan ole vaaraa, että lasista läikkyisi hääpuvulle.
Wedding-Day-1

Lähde: 4AllFails

Kuvat: Ranker.com, Heavy.com, Pinterest.com

Ylin kuva: Pixabay