Ystävänpäivänä 14.2. juhlitaan Suomessa ystävyyttä ja vietetään laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa. Englanninkielisissä maissa kyseinen päivä on Valentine’s Day, joka on alunperin suunnattu enemmänkin romanttiselle rakkaudelle ja pariskunnille. Näin myös Pohjois-Irlannissa, jossa erään poikaystävän pila tyttöystävälleen kuitenkin osoitti kaikkea muuta kuin rakkautta. Tämä toimikoon esimerkkinä, millaista pilaa tyttöystävälle ei kannata ikinä, siis todellakaan ikinä, tehdä.
Pohjois-irlantilainen nuorimies Jay päätti jekuttaa tyttöystäväänsä Lauraa oikein olan takaa, ja täydestä meni. Pila tapahtui tekstareilla, joissa poikaystävä vihjaili toteuttavansa mielitiettynsä suurimmat unelmat.
Ensimmäisessä viestissä Jay kertoo Lauralle, että hänellä on tälle yllätys ja että hän tulee noutamaan Lauran myöhemmin. Laura haluaa malttamattomana tietää mistä on kyse, ”jotta tietää miten pukeutua”.

Jay vastaa: ”Muistatko kun kerroit minulle, miten Rakastat Pariisia?”
Jay tietää miten paljon Laura rakastaa Ranskaa ja Pariisia, joten Laura päättelee mistä on kyse ja alkaa kyynelehtiä ilosta. Laura haluaa tietää onko Jay tosissaan ja soittaa hänelle, mutta tämä ei vastaa puhelimeen.
Jay lähettää uuden viestin: ”Eikä siinä kaikki… muistatko kun etsimme lentoja Barcelonaan?”
Tässä vaiheessa hysteerisesti innostuneen Lauran sukat alkavat pyöriä jalassa, mutta hän vielä varmistelee onko Jay tosissaan.
Jayn vastaus on varmasti omasta mielestään nerokas, mutta Lauran odotuksiin nähden julmaakin julmempi: ”KYLLÄ, haen sinut seitsemältä. Matsi alkaa klo 19.45.” Seuraavaksi Laura saa kuvan televisiossa illalla esitettävästä jalkapallon Valioliigaottelusta, jossa pelaavat vastakkain Pariisi ja Barcelona.
Laura julkaisi Twitterissä viestiketjusta alla olevan kuvan seuraavan tekstin kera: ”Tämä poika läimäytetään vuoteen 2018, kun näen hänet.”


Laura väittää nyt vihansa olleen läppää ja että hän edelleen rakastaa Jayta, mutta lieneeköhän näin kuitenkaan…
Lähde: Unilad
Kuva: Twitter