Näyttelijä Matti Leino on saanut päätöksen C Moren suositun Rantabaari-sarjan kuvaukset. Lisäksi hän kuvasi kesällä peräti kahta eri elokuvaa.

– Olen hyppinyt tuotannosta toiseen. On ollut haastavia ja isoja juttuja, Matti Leino kertoo Vidan aamiaistilaisuudessa.

Koronan takia hän on joutunut jännittämään, mitkä työprojektit onnistuvat ja saadaan maaliin saakka.

– On ollut pieni pelko perseessä. Haluaisin, että kaikki onnistuisi ja ainakin toistaiseksi olemme saaneet tehtyä kaikki työt, Matti toteaa.

Hiljattain Matti Leino on aloittanut Hämeenlinnan teatterissa Järki ja tunteet -esityksen harjoitukset. Työtahti on huomattavasti rauhallisempi kuin keväällä ja kesällä.

– Meillä on teatterissa aika leppoisa harjoitusvauhti, kun esitykset pyörivät samaan aikaan. Sen vuoksi olen voinut nauttia rauhallisista aamuista ja tehdä koiran kanssa pitkiä aamulenkkejä.

Ystävät ovat olleet aina suuri voimavara Matille, vaikka hän on joutunut olemaan erossa ystävistä työkiireiden ja koronan takia.

– Koska vapaa-aika on nyt enemmän, olen pyrkinyt näkemään enemmän ystäviä ja nauttimaan omasta ajasta. Viikonloppuna tein ensimmäistä kertaa vuoteen kunnolla ruokaa kotona. Ostin hyvän viinin ja tein kolmen ruokalajin illallisen, kun ei ollut mihinkään kiire.

Lue myös:

Rantabaari-sarjan uusi tähti Hennariikka Laaksola on tuttu Uusi päivä -sarjasta: ”Minulla on ikävä entistä työyhteisöä”

Näyttelijä Taneli Läykki kohtasi ikävän yllätyksen Rantabaari-sarjan kuvauksissa – ”Teki todella tukalan olon”