Kotkan Marinkylässä torstaina 15.11. tapahtuneen henkirikoksen tekijäksi epäiltynä etsitään nuorta tai nuorehkoa miestä, jolla on normaali tai hoikka ruumiinrakenne. Mies on puhunut suomea.
Henkirikoksen uhri oli 1952 syntynyt kotkalainen mies. Uhri ja epäilty eivät olleet ainoat surmateon aikana paikalla olleet henkilöt. Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että ”Inhimillisten ja tutkinnallisten syiden vuoksi asiasta ei ainakaan tutkinnan tässä vaiheessa kerrota enempää”. Eilen julkitulleen tidon mukaan asunnossa olisi surma-aikana ollut uhrin alaikäinen poika.
Poliisi tutkii henkirikosta epäiltynä murhana, jonka tekotapa oli julma ja poikkeuksellinen. Rikospaikalla on tehty kattavaa rikospaikkatutkintaa, mutta taktinen tutkinta on perustyövaiheessa. Tutkinta tehdään Keskusrikospoliisin ja Kymenlaakson poliisilaitoksen yhteistyönä.
Tapahtumapaikan lähistöllä asuvia ja muita havaintoja tehneitä pyydetään ilmoittamaan poliisille tietonsa Kotkan Marinmäentien tuntumassa torstaina 15.11.2012 illan ja puolen yön tienoilla liikkuneista tuntomerkkeihin sopivista henkilöistä tai alueelle kuulumattomista ajoneuvoista.
Tietoja otetaan puhelimitse vastaan numeroissa 040 545 3305 tai 040 580 2021. Niitä voi toimittaa myös sähköpostilla [email protected]