TONNILLA BONUKSIA

Avaa pelitili Betsafen kasinolle ja saat seuraavat huippuedut:

  • Ensimmäisen talletuksen tuplana 250€ asti + 10€ vapaapelit
  • Toiseen talletukseen 50% talletusbonuksen 250€ asti + 25 vapaapeliä
  • Kolmannen talletuksen tuplana 500€ asti + 25€ vapaapelit

Toimi näin:

  • Avaa pelitili TÄSTÄ
  • Tee talletus ja lunasta bonus
  • Nauti voitoista

Soitettiinko sinulle tästä numerosta? Älä vain soita takaisin!

Kuka pitää puhelinmyyjistä, käsi ylös! Sen lisäksi, että tekopirteät puhelinmyyjät yrittävät sinnikkäästi kaupitella sinulle jotain mitä et tarvitse etkä halua, liikkeellä on huijareita, jotka yrittävät rahastaa sinua tyhjästä. Voit esimerkiksi puhelun aikana ”ostaa” tietämättäsi jonkin palvelun, tai jos päätät tilata jotain, et ole saanut sitoumuksestasi riittäviä tietoja.

Vielä kierompi huijaus on sellainen, jossa sinua laskutetaan suurinumeroisesti soittamisesta takaisin numeroon, josta sinulle on soitettu. Soitto tulee tuiki tavalliselta näyttävästä kännykkä- tai jopa lankapuhelinnumerosta. Puhelimesi hälyttää vain kerran tai kaksi, joten todennäköisesti et ehdi vastata siihen. Jos soitat numeroon takaisin, puhelinlaskustasi voi löytyä jopa satojen eurojen yllätys. Kaiken lisäksi tätä väärin perustein sinulta vaadittavaa laskua tullaan perimään hyvin aggressiivisesti perintätoimiston avustuksella.

Alla Facebookista ja Kuka soitti -palvelusta kerättyjä varoittavia kommentteja Helsingin suuntanumeron omaavasta lankapuhelinnumerosta +358 9 315 86060.

”Tuntematon numero +358931586060 oli yrittänyt soittaa, mutta ajelin juuri autolla niin en voinut vastata. Koska minulla on tapana selvittää ATK:n avulla kaikki mahdolliset tiedot tuntemattomista numeroista ennen kuin soitan takaisin, löysinkin sitten mielenkiintoista tietoa.
Kyseessä on joku huijarifirma, joka katkaisee kuulemma heti puhelun jos siihen vastaa ja sitten jos soittaa sinne takaisin niin kuulemma saattaa tulla 112 € -370 € vuosisopimus jostain tyhjästä.
Eli jos tommoinen on soittanut niin ÄLKÄÄ SOITTAKO TAKAISIN!!!”

”Elä soita ainakaan takaisin tähän numeroon! Soittamalla saat puhelinlaskuun kolmenumeroisen yllärin.”

”Tämän yrityksen toimintatapaan on kuulunut mm. se, että he soittavat esim. pienyrittäjille ’tietojen tarkistusta’ varten ja lähettävät sitten myöhemmin laskun perään muka suullisesti solmitusta sopimuksesta.
Ihmiset eivät tiedä solmineensa sopimusta, mutta perässä tuleekin jopa useiden satojen eurojen lasku ja agressiiviset perintätoimet.
Luin tapauksista, joissa henkilöt olivat kieltäytyneet tilaamasta mitään, mutta olivat saanet ~280 euron laskun joka tapauksessa. Kommenttien mukaan yritys vastustaa ’sopimuksen’ purkua vetoamalla suulliseen sopimukseen ja uhkaa jatkotoimilla jne. Laittavat nopeasti laskun ja useita huomautuksia huomautusmaksuineen ja uhkaavat perinnällä. Pienyrittäjillä vaarana luottotietojen menetys, johon tämä painostus ilmeisesti perustuu.”

TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA
TALLETA 10€, SAAT 20€ PELIRAHAA + 10€ ILMAISKIERROKSINA