Radiojuontaja Shirly Karvinen avautuu omalla Instagram-tilillään hyvin henkilökohtaisesta asiasta, joka liittyy hänen perheeseensä.

Karvinen kertoo käsitelleensä tällä viikolla Basson Aamushow’ssa vanhempien ja lasten välistä rakkautta. Ohjelman aikana hän ymmärsi, kuinka monien suomalaisten perheissä vallitsee puhumattomuuden kulttuuri.

– Onko sun vanhemmat koskaan sanonut rakastavansa sua? Näinkin syvänpäädyn aiheesta puhuttiin Jannen kanssa tällä viikolla radiossa, Karvinen aloittaa kirjoituksensa.

– Asia jonka ajattelisi olevan itsestäänselvä juttu onkin itseasiassa aika harvinainen. Viestit mitä saatiin studioon, huh. Se on jotenkin niin pysäyttävää ja surullista miten monien perheissä puhumattomuuden kulttuuri on niin läsnä, hän jatkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Karvisen perheessä ovat rakkaudentunnustukset olleet harvassa.

– Kuulun siihen kastiin, ettei meidän perheessä ole jaeltu rakkaudentunnustuksia kenenkään suunnalta ja se tuntuis melkeinpä kiusalliselta sanoa sanat ”mä rakastan sua”. Hurjaa. 

Osa kuuntelijoiden viesteistä sai Karvisessa aikaan voimakkaan tunnereaktion.

– Yhdessä viestissä kuuntelija kertoi, että vasta siinä vaiheessa kun oma äiti oli saattohoidossa hän sai sanottua ne sanat äidillensä. Siinä oli mulla ja Jannella vähän itkussa pidättelemistä, Karvinen kuvailee.

Karvinen sanoo miettineensä perheen välistä rakkautta paljon viime aikoina.

– Mulla ei oikein oo tästä mitään suurempaa agendaa, pistänyt vaan miettimään asiaa, hän alleviivaa.

– Välillä olisi hyvä olla olettamatta, että joku asia on ”itsestään selvää” ja sanoa se ääneen. Yleensä ne on just niitä asioita mitä ihmiset haluaa kuulla kaikista eniten.

Lue myös:

Shirly Karvinen avautuu Selviytyjät kokemuksestaan – ikävöi takaisin viidakkoon – ”En olisi ihan heti uskonut”

Shirly Karvinen julkaisi hempeilykuvan yhdessä Sanni-rakkaansa kanssa – ”Miten voin olla näin onnekas”