Kaihon Karavaani -yhtyeen kanssa keikkaileva muusikko Tuure Kilpeläinen on mukana tuoreella Vain elämää -kaudella, joka alkaa Nelosella ja Ruudussa 24. syyskuuta.

Kilpeläinen nähtiin Vain elämää -sarjassa ensimmäisen kerran vuonna 2018. Hän kertoo, että kolmen vuoden takainen kokemus ohjelmassa oli hyvin erilainen kuin nyt vuonna 2021.

– Silloin kolme vuotta sitten olin juuri mennyt naimisiin, ja sain edellisellä viikolla tietää, että meille oli tulossa perheenlisäystä. Pakko sanoa, että olin aika pihalla siellä kuvauksissa, Kilpeläinen kuvailee Metropolille Vain elämää -ohjelman pressitilaisuudessa.

– Jouduin pitämään kaikki nämä asiat sisälläni, koska ajattelin, että ne ovat liian tuoreita, jotta voisin puhua niistä telkkarissa. Kyseisellä kaudella oli muutenkin melko pidättyväistä porukkaa, joten meitä varmasti kaikkia vähän jännitti, artisti jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Tänä vuonna Satulinnassa oli Kilpeläisen mukaan täysin erilainen tunnelma.

– Kaikki jäykkyys loisti poissolollaan. Kuvauksissa oli todella upea, energinen ja ratkiriemukas fiilis. Jokainen artisti tuli Satulinnaan takki auki, ja kokemus oli kaiken kaikkiaan aivan älyttömän hieno ja rentouttava, Kilpeläinen hehkuttaa.

– Päätin heittäytyä täysillä nauttimaan kaikesta mitä tapahtuu.

Silti Kilpeläinen ei päässyt kokonaan irtaantumaan jännityksestä.

– Tällä kaudella oli mukana todella kovia artisteja. Kun esiinnyin heidän edessään, halusin tietysti pistää parastani. Ne olivat aika tiukkoja hetkiä, sillä kamerat ympärillä eivät ollenkaan auttaneet asiaa. Niissä tilanteissa minua jännitti.

– Olen joka tapauksessa tyytyväinen vetoihini. Osasin kääntää jännityksen hyväksi energiaksi, Kilpeläinen summaa hymyillen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Myös tällä kertaa olivat Kilpeläisen perhe ja vaimo Manuela Bosco vahvasti miehen mielessä. Hän joutui juhlimaan Satulinnassa hääpäiväänsä ilman kumppaniaan.

– Onneksi muistin merkkipäivän ja lähetin Manuelalle kukkia, Kilpeläinen naurahtaa.

– Aika usein sattuu, että olen jossain muualla kun on joku tärkeä juhla. Siinä alkaa miettimään, että onko sitä nyt osannut pistää asiat tärkeysjärjestykseen. Mutta aina sellaiselle päällekkäisyydelle ei voi mitään.

– Tällä kertaa siistiä oli se, että meidän hääpäivänämme oli Vain elämää -ohjelmassa Chisun päivä. En voi vielä kertoa kappalettani, mutta se sopi siihen tilanteeseen täydellisesti, mies paljastaa.

Lue myös:

Me Naiset: Manuela Boscon elämä pysähtyi puoli vuotta sitten: ”Tajusin, etten jaksa enää näin”

Manuela Bosco juhli isänpäivää Tuure Kilpeläisen ja ex-kumppani Kasimir Baltzarin kanssa: ”Olen niin kiitollinen ja ylpeä teistä” – katso kuvat!