Metropoli.net kertoi viime viikolla, että kylppäriselfiet ovat somen kuuminta hottia. Tunnistetta #BathroomSelfie on käytetty Instagramissa jopa yli 1,5 miljoonaa kertaa – yli 32 kertaa enemmän kuin esimerkiksi suosittua makuuhuonekuvien tunnistetta #BedroomSelfie.

– Kylpyhuonearvioiden kasvu ja #BathroomSelfie-tunnisteen yleistyminen Instagramissa osoittavat, että henkeäsalpaavat kylpyhuoneet ovat kohderyhmämme kannalta olennaisia. Hotellien on todella panostettava upeaan kylpyhuonesuunnitteluun tämän trendin vain kasvaessa. Pian lomamatka ei ole mitään ilman kylppäriselfietä! kertoo Liz Oakman, Hotels.com-brändin EMEA-alueen Senior Director & General Manager.

Täydellistä #kylppäriselfietä metsästäville matkailijoille suositellaan seuraavia huipputason kylpyhuoneita:

Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta – The Mandrake Hotel

Hotels.comin arvostelujen arvosana: 9,2 / 10

#Kylppäriselfie valkoisessa marmoriammeessa – voiko parempaa olla? Tälle kylpyhuoneelle satelee tykkäyksiä. Lontoon Fitzrovian hienostoalueella sijaitseva hotelli tarjoaa 34 huonetta, kylpylähoitoja sekä palkitun kattohuoneiston huipputason poreammeella. Anna luovuutesi poreilla!

Varaukset alkaen 539 €/huone/yö.

Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta – L’oscar London

Hotels.comin arvostelujen arvosana: 9,8 / 10

Tämä tyylikäs keskilontoolainen hotelli sijaitsee entisessä baptistikirkossa, ja sisustuksessa on säilytetty muutamien alkuperäisten huonekalujen lisäksi lasimaalattu ikkuna. Tämä rakennustaiteen helmi tarjoaa mahtavat puitteet upeille selfieille – esimerkiksi unelmien kylpyammeen äärellä. Hyviä kylpyhetkiä!

Varaukset alkaen 393 €/huone/yö.

Phuket, Thaimaa – Keemala

Hotels.comin arvostelujen arvosana: 9,2 / 10

Jos haluat ikuistaa selfien luonnon keskellä, tämä hotelli on etsimäsi kohde. Phuketin keskustan ulkopuolelle piilotettu ylellinen lomakohde on suunniteltu istumaan ympäristön maisemaan. Hotellissa on täyden palvelun kylpylän lisäksi ulkouima-allas, mikä takaa lumoavan selfiehetken.

Varaukset alkaen 1223 €/huone/yö.

Ho Chi Minh, Vietnam – The Reverie Saigon

Hotels.comin arvostelujen arvosana: 9,6 / 10

The Reverien kylpyhuone on todellinen katseenvangitsija, joka nostaa somestatuksesi uudelle tasolle. Nämä romanttiset kylpyhuoneet levittävät rakkautta ja tarjoavat taattua ylellisyyttä.

Varaukset alkaen 218 €/huone/yö.

San Vicente, Chile – Vik Chile

Hotels.comin arvostelujen arvosana: 8,8 / 10

Yksi maailman upeimmista kylpyhuonenäkymistä sijaitsee todellakin kokemisen arvoisessa kohteessa. Chilen San Vicentessä sijaitsevassa hotellissa on oma kylpylä ja viinitarha, ja vieraat voivat napsia kylppäriselfieitään ainutlaatuisista hiilikuituammeista käsin. Hotellista löytyy 22 vierashuonetta, viinitarha, täyden palvelun kylpylä sekä ulkouima-allas, joka sopii täydellisesti valokuvaamiseen.

Varaukset alkaen 487 €/huone/yö.

Marrakech, Marokko – La Sultana

Hotels.comin arvostelujen arvosana: 9,8 / 10

Rentoudu… Tämä marokkolainen marmoritaivas rentouttaa sinulta jalat alta. Vanhankaupungin reunalla sijaitseva La Sultana -hotelli tarjoaa intiimiä tunnelmaa ja 28 huonetta, joista avautuu näkymä ikoniselle Koutoubia-moskeijalle. Persikan- ja kullanvärinen kylpyhuone tarjoaa täydelliset puitteet upealle kuvalle.

Varaukset alkaen 336 €/huone/yö.

Pariisi, Ranska – Le Royal Monceau

Hotels.comin arvostelujen arvosana: 9,4 / 10

Monista selfiesi tuhansiksi tässä kylpyhuoneiden peilisalissa. Tyylin pääkaupungissa ja vain muutaman askeleen päässä Riemukaarelta sijaitsevan hotellin kuvauksellisuus on vertaansa vailla.

Varaukset alkaen 1045 €/huone/yö.

Aloita legendaaristen #kylppäriselfieiden räpsiminen surffaamalla osoitteeseen Hotels.com, ja valitse tuhansista majoitusvaihtoehdoista ympäri maailmaa.

Lähde ja kuvat: Hotels.com