Jacqueline Adan pudotti painoaan huimat 135 kiloa. Hän on tehnyt töitä terveellisen elämäntavan eteen ja saavuttanut uskomattomia tuloksia.
Lomaillessaan Meksikossa Adania jännitti pukeutua uima-asuun pitkästä aikaa. Hän kuitenkin voitti pelkonsa ja meni altaalle uimapuvussa. Pian nainen sai todistaa ikävää käytöstä. Hän kertoo huomanneensa lähellä erään parin, joka nauroi hänelle. Adan ei kuitenkaan antanut vieraiden ihmisten estää itseään nauttimasta päivästä.
– Olin hermostunut, kun riisuin päällysvaatteeni ja kävelin altaaseen tai kuljin rannalla. Tunsin yhä olevani sama yli 200-kiloinen tyttö… sitten se tapahtui. Altaalla istuva pariskunta alkoi nauraa ja osoitella minua ja pilailla kustannuksellani heti, kun olin riisuutunut. Mitä tein? Hengitin syvään, hymyilin ja kävelin altaaseen, Adan kirjoitti Instagramissa.
Adan selitti, ettei anna toisten ihmisten mielipiteiden vaikuttaa elämäänsä. Hän on ylpeä tuloksista, jotka on saanut aikaan.
– Kyllä, minulla on yhä paljon löysää ihoa, tunnen yhä toisinaan oloni epävarmaksi, ja minusta voidaan yhä tehdä pilaa. Rehellisesti sanoen se häiritsee minua. Mutta en aikonut antaa niiden ihmisten enää vaikuttaa itseeni, Adan kertoi.


Lähde: Metro
Kuvat: Instagram / Jacqueline Adan