Yhdysvaltalainen Ervin Maccarty joutui kokemaan kovia kalastusreissullaan. Selkäpiitä karmivalla videolla mies kapuaa veneeseen ja hänessä on yhä kiinni hai, joka on purrut häntä. Hai ei suostu hellittämään otettaan Maccartysta, joka pitelee siitä kiinni sen rimpuillessa. Miehen päästyä veneeseen hänen ystävänsä kysyy:
– Eihän se saanut penistäsi?
Ystävät yrittävät saada hain irti Mccartysta, mutta joutuvat lopulta leikkaamaan pedon leuan auki veitsellä saadakseen sen päästämään otteensa irti. Operaation aikana ystävien voi kuulla vitsailevan taustalla.
– Olin lounastauolla veneessä, kun muut kuusi henkilöä olivat vedessä hakemassa hummereita. Yksi heistä tuli ylös ja kertoi, että he olivat keihästäneet meriahvenen ja se oli juuttunut kiinni, Maccarty kertoi.
Maccarty jatkoi menneensä auttamaan meriahvenen kanssa, mutta hänen mentyä veteen hai puri häntä. Hän joutui ponnistelemaan päästäkseen takaisin veneeseen.
– Se ei päästänyt irti, joten minun oli pidettävä siitä tiukasti kiinni molemmin käsin, ettei se repisi minua auki, mies kertasi tapahtumia.
Video ei sovi herkkähermoisimmille.

Lähde: Metro