Leijona osoitti luonteensa japanilaisessa eläintarhassa, kun se hyökkäsi raivokkaasti kohti pientä lasta. Saaliin himossaan leijona oli kuitenkin onneksi unohtanut, että sen ja ihmisten välissä on lasinen väliseinä.
Leijona huomasi mahdollisuutensa koittaneen, kun kaksivuotias lapsi käänsi sille selkänsä. Peto käytti tilanteen hyväkseen ja hyökkäsi heti, mutta löi päänsä rajusti sen ja lapsen välissä olevaan lasiseinään.

Lapsi ei tiennyt mitä oli tapahtumassa ja selviytyi tilanteesta todennäköisesti ilman ihmeempiä traumoja. Leijona varmasti satutti itseään törmätessään seinään.
Eläintenhoitajat väittivät, että hyökkäys ei olisi ollut merkki eläimen aggressiosta, vaan heidän mielestään kyseinen leijona haluaa usein leikkiä lasten kanssa. Katso alla olevasta videosta, näyttääkö leijonan hyökkäys leikiltä?
Petoeläinasiantuntijoiden mukaan suurille kissaeläimille ei tule koskaan kääntää selkäänsä, sillä se voi hyvinkin jäädä viimeiseksi teoksi.
https://www.youtube.com/watch?v=giKSrXY9-cQ
Eläintarhoihin liittyviä uutisia on ollut otsikoissa viime aikoina muutenkin. Chilessä 20-vuotias mies yritti itsemurhaa syöttämällä itsensä alastomana leijonille ja Yhdysvaltojen Cincinnatissa 3-vuotias poika putosi gorilla-aitaukseen. Molemmissa tapauksessa eläimet ammuttiin. Monet olivat sitä mieltä, että uhanalaisen gorillan ampumisesta pitäisi syyttää aitaukseen pudonneen pojan äitiä.
Lähde: UNILAD