Henna Peltonen upeana maaseudun rauhassa – katso kuumat kuvat!

Kun Henna Peltonen kaipaa mielenrauhaa ja rentoutumista, niin päämääränä on tuttu ja turvallinen vaihtoehto maaseudun sydämessä.

Peltonen on viettänyt syyslomaansa rikkumattoman rauhan keskellä, kaukana kaikesta hälinästä.

– Kerroin tästä ihanasta paikasta, jonne mä tuun aina kun haluan kaikkea ylimääräistä hälinää pakoon, ympärillä hiljaisuus, luonto, maaseudun rauha ja rakkaimmat, kirjoittaa Peltonen kuvassaan.

Tyyneys ja tyyli kulkevat käsi kädessä Hennan tuoreen otoksen kohdalla, jossa neitonen istuu seksikkäästi avonaisessa paidassa ikkunan äärellä. Ohessa myös toinen kuva, jossa Henna on pukeutunut vartalonmyötäiseen punaiseen treeniasuun. Hennalle voi käydä vinkkaamassa jälkimmäisen kuvan yhteyteen sopivaa treenimusiikkia liikuntaharrastuksen pariin.

Katso kuvat alapuolelta.

View this post on Instagram

Kun vahingossa poistat sun oman postauksen, etkä enää muista mitä sä siihen kirjoitit😅🙈 Kerroin tästä ihanasta paikasta, jonne mä tuun aina kun haluan kaikkea ylimääräistä hälinää pakoon, ympärillä hiljaisuus, luonto, maaseudun rauha ja rakkaimmat. Puhelimet ollut äänettömällä ja täältä oli lyhyt matka käydä välillä Tampereella ohjaamassa tunnit. @pirasenluomutila pihalla pääsee silittelemään suloisia lampaita mikä on aina ihan parasta. Lähipäivinä tulossa blogiin mitä kaikkea ollaan syyslomalla täällä tehty ja mun omat vinkit akkujen lataamiseen. Jos sä kaipaat akkujen latausta, tosi vahva suositus, lue lisää pirasenluomutila.com❤️ #syysloma #lomamoodi #pirasenluomutila #sastamala #visitsastamala #visitfinland #kokemäenjoki #sauna #savusauna #palju #lampaat #mökkilaiffii #maalaiselämää #maaseudunrauha #akkujenlatausta #villasukat #kynttilät #chill #chilling #relaxing #yhdessäolo #love #happyplace #ilovethisplace

A post shared by Henna Peltonen (@hennapeltonen) on

Kuvat: Instagram / Henna Peltonen