Hei, tässä sinulle huipputarjous:

Avaa pelitili Nordicbetille ennen siirtoikkunan sulkeutumista:

  • Ensimmäinen talletus tuplataan (esim. 20€ talletuksella saat  40€ pelirahaa)
  • Joka kuukausi 25€ vedonlyöntibonus vuoden loppuun saakka

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Saat 100% talletusbonuksen 100€ asti.
3. Aloita vedonlyönti ja nappaa lisää bonuksia.

Hollywood-tuottaja innostui Vuoden Pelinainen -finalisteista – äänestä suosikkiasi!

Marika Fingerroosin emännöimässä Vuoden Pelinainen -kilpailussa on kovat panokset. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi kahden hengen matkan viikoksi Maltalle, jonka lisäksi hän pääsee äskettäin Suomessa vierailleen Hollywood-tuottaja Steve Goldfieldin seuraavan elokuvan koekuvauksiin Los Angelesiin.

Vuoden Pelinainen on kilpailu, jossa etsitään kaunista, edustavaa ja rohkeaa naista, joka kääntää miesten päät ja jolla ovat kurvit kohdillaan. Vuoden Pelinainen on katseenkestävä, edustava tyttö/nainen, joka soveltuu erilaisiin edustustilaisuuksiin ja juontoihin. Isona plussana katsotaan hyvää ulosantia, tilanneherkkyyttä (tilannetajua) ja voittajalla tulee tietenkin olla myös pilkettä silmäkulmassa.

Esikarsintojen kautta finaaliin valittiin neljä räväkkää naista, joista Metropoli.netin lukijat voivat äänestää suosikkiaan. Kilpailun tuomarit ovat tehneet omat valintansa, jotka lasketaan yhteen yleisöäänten kanssa. Tuomaristoon kuuluivat Marika Fingerroos, Hollywood-tuottaja ja Cannonball Runin presidentti Steve Goldfield, iGaming-asiantuntija Juha Kvist, viihteen pitkäaikainen moniottelija Wille Wilenius sekä Marko Haapahuhta Metropoli.netistä.

Steve Goldfield ihastui finalisteihin ja hänen sekä koko tuomariston mielestä heissä kaikissa olisi ainesta Vuoden pelinaiseksi, mutta pitkään harkittuaan he asettivat naiset omaan järjestykseensä, jota emme luonnollisesti kerro, jotta emme vaikuta yleisöäänestykseen.

Äänestä alta suosikkiasi Vuoden Pelinaiseksi!

1. Laura Rinne

2. Mila Forsgren

3. Jenna Julia Tossavainen

4. Sandra Lindström

Kilpailun äänestysaika päättyy 26.6.2017.

Jos haluat osallistua Cannonball Runin syyskuussa Detroitista Cancuniin ajettavaan legendaariseen superautokisaan, rekisteröidy osoitteessa www.cannonballrun.com!