Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, paljastaa Apu-lehden haastattelussa olevansa sinut ikänsä kanssa ja iloitsevansa jokaisesta uudesta päivästä. Hän kilpailee tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailussa kappaleella Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua, eikä haikaile vielä eläkkeelle.

– Se kuulostaa minusta siltä, että kaikki elintoiminnot loppuu! Kivempaa on toimia eläkeiässä itseäänkin viihdyttävällä tavalla, Danny kertoo Apu-lehdelle.

– Haluan iloita siitä, että taas tuli yksi päivä lisää! Havahdun aika ajoin toteamaan: Jukra, kun mä olen terve. Jukra, kun on hyvä olo, jukra, kun asiat ovat hyvin. Voin mennä ja tehdä, kaikki on hyvin. Okei, Danny, 78, no, entä sitten?

Dannyn myönteinen asenne ja kiinnostus ajan ilmiöihin ja uutisiin on pitänyt hänet viriilinä ja vahvasti elämässä kiinni. Mies oli jo nuorena seksisymboli, mutta kokeeko hän menettäneensä viehätysvoimaansa ikääntyessään?

– Kysymys voisi kuulua, että toiminko minä vielä? Kyllä, seksuaalinen aktiviteettini toimii toistaiseksi. Niin kauan kuin näin on, maailma on minulle avoin. On paljon asioita, jotka voivat sammuttaa miehisyyden, se on ominaisuus, jota seuraan tarkasti, Danny paljastaa.

– Se loppunee aikanaan, mutta siihen asti on syytä kiittää, että saan olla vielä elämässä mukana kaikkine voimineni, myös seksuaalisten. Ja rukoilla, että jos saa rakkauden, saisi myös viisauden sen ylläpitämiseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Danny avautuu suhteestaan Helmiin, 19, Me Naiset Radiossa: ”Olen kiitollinen, jos joku viihtyy seurassani”

Ilmajoki-lehti: Helmi Loukasmäki esitteli Dannyn perheelleen – avautuu lähipiirinsä reaktioista: ”Ihmeellistä käytöstä”