Rokkari Archie Cruz kommentoi torstaina (24.8.) Radio Rockin Korporaatio-ohjelman puhelinhaastattelussa pikaromanssiaan Iida Vainion kanssa.

Cruz kertoi 23.8 Iltalehdelle, että suhde oli pelkkä vitsi. Iidan mielestä parin pikaromanssissa olisi voinut olla potentiaalia johonkin vakavempaan.

– Sanon vaan, että on inhottavaa kuulla mitä hän ajattelee, Iida totesi Iltasanomille.

Iida putosi ensin ja Archie lähti tämän jälkeen.

Archien mukaan Iida putosi ensin ja hän olisi pudonnut pian tämän jälkeen.

– Ai niin, vittu kun en saisi kertoa, mutta, Archie paljasti.

Juontajat yllyttivät Archieta kertomaan yksityiskohtia sarjan kuvauksista vedoten muun muassa siihen, että Archie on rokkari, eikä mikään poppari.

Archie: ”Sain pesää”

– Minähän sinne jäin ja hetken siellä olin. Sitten kävi tympimään, kun joku olympiavoittaja inisi, kun sahaa kaksi senttiä vinoon, rokkari sanoo.

Ei säästellyt sanoissa ja kertoi rehellisesti saaneensa Iidalta ”pesää”.

– Kuitenkin se oli alkanut sillä, että oli hyvä meininki ja tulee sitä pesää.

Iida kommentoi suhdekohua Seiskalle.

Seiskan mukaan Iidan ja Archien piti antaa yhteinen haastattelu, mutta Archien kommenttien jälkeen Iida päätti antaa haastattelun yksin.

Iidan mukaan hän kyllä oli oikeasti kiinnostunut Archiesta romanttisesta mielessä, mutta loukkaantui rock-tähden kommenteista.

– Loukkasit minua syvästi. En ymmärrä, miksi sinun piti lähteä puhumaan meidän asioistamme medialle, Iida huokailee Seiskalle.

– Olen todella hyväuskoinen ihminen, ja Archiella on tosi hyvä meininki. Luulin, että meillä olisi voinut olla yhteinen tulevaisuus, Iida toteaa Seiskalle.

”Luulin, että meistä olisi voinut tulla jotain vakavempaakin”

– Vaikutti siltä, että Archiella on hyvä elämä ja että hän on myös urheilullinen. En voi käydä ulkona paljon, kun minulla on paljon työprojekteja. Luulin, että meistä olisi voinut tulla jotain vakavempaakin, Iida sanoo Seiskan toimittajalle.

Lue Myös: Seiska: Petetty Iida Vainio tilittää skandaalisuhteestaan: ”Miksi teit näin, Archie?”