Somevaikuttaja ja laulaja Tuuli, 21, kertoo uusimmalla Youtube-videollaan nuorena alkaneesta urastaan. Hänestä ei ollut lainkaan normaalia astua julkisuuteen 13-vuotiaana.

– Jouduin ottamaan paljon vastuuta itsestäni ja urastani tosi nuorena. Toisaalta opin sen myötä myös tekemään fiksuja päätöksiä, Tuuli kertoo videolla.

Nuorelle Tuulille ainoastaan laulaminen ja esiintyminen olivat ykkösasia, eikä hän esimerkiksi miettinyt sen kummemmin miten tienaa. Tärkeintä oli päästä laulamaan.

– Kun ihmiset alkoivat tunnistamaan minua, niin jollain hassulla tavalla vaan mukauduin siihen. Tärkeintä oli kuitenkin vain päästä laulamaan ja esiintymään ihmisille, hän kertoo.

Hän myöntää miettineensä nuorena liikaa, mitä hänestä ajatellaan ja loi siksi ympärilleen suojaavan kuplan ja rajoitti tekemisiään. Nykyään hän on kuitenkin oppinut myös vapautumaan enemmän.

Tuuli julkaisi Instagram-tilillään suloisen kuvan itsestään vuodelta 2012, jolloin ilmestyi myös laulajan ensimmäinen kappale Salaisuudet. Nuorta laulajaa on vaikea tunnistaa kuvasta. Nykyään hänen tavaramerkkinsä on kirkkaan siniset hiukset ja kulmakarvat.

– Lähtisitkö treffeille kanssani? Vuonna 2012 ulkoasu oli hieman erilainen, Tuuli kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

IL: Entinen Salkkarit-tähti Sami Sarjula seurustelee fitness-lavoilta tutun muusikon kanssa!

Sara Sieppi poseeraa upeassa bikinikuvassa – otti äkkilähdön hulppeisiin naapurimaisemiin