Yhdysvalloissa asuva Helena Koivu pyytää apua Instagramissa.

Helena Koivun ystävän järjestämään varainkeruukampanjaan on jälleen alkanut ilmestyä lahjoituksia. Syynä tähän on Helenan paha talousahdinko ja tarve palkata asianajajat erokiistaa varten. Ex-kiekkovaimo kertoo ettei hänellä ole varaa palkata asianajajia ilman 8000 dollarin lahjoitusta.

Helena kertoi avuntarpeestaan Instagramin tarinat -osiossa.

– En olisi koskaan uskonut, että joudun tulla tänne ja kysyä tätä, mutta minä tarvitsen sinun apuasi. Minulla on kolme päivää aikaa saada kasaan 8000 dollaria, jotta pystyn palkkaamaan asianajajan. Tällä hetkellä edustan itse itseäni ja minua ei kuulla, minut on ahdistettu nurkkaan ja minulla sekä lapsilla ei ole mitään oikeuksia ja hän saa taas kaiken omalla tavallaan. Minä haluan vain lapseni takaisin. Ole kiltti ja auta minua taistelemaan heidän puolestaan ja heidän oikeuksiensa puolesta. Mikä tahansa auttaa, Helena kirjoittaa seuraajilleen Instagramin tarinat -osiossa vapaasti suomennettuna.

Helena kaipaa lapsiaan takaisin Yhdysvaltoihin, sillä hänen mukaansa heidän kotinsa on Minnesotassa.

GiveSendGo -sivustolta käy ilmi, että Helenan viesti on saanut ainakin muutamat ihmiset aktivoitumaan lahjoitusten suhteen. Varainkeruukampanjan lahjoitusten tähänastinen kokonaissumma on kuitenkin pidetty salassa toistaiseksi.

– Apusi auttaa minua taistelemaan oikeuksieni puolesta, jotka minulla pitäisi olla, mutta joita ei ole, Helena muistuttaa.