Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen sai vuoden alussa esikoislapsensa ja nyt hän kirjoittaa blogissaan omista kokemuksistaan muun muassa synnytykseen ja imetykseen liittyen.

– Nyt kun lapseni on syntynyt, on tullut huomattua monia asioita, mistä tuli murehdittua turhaan ja myös asioita, mihin olisi kannattanut vielä enemmän panostaa. Teen tähän oman listani huomioista tähän asti, Kalinainen kuvailee tekstissään.

Kalinaisen mukaan synnytystä on turha pelätä etukäteen. Hänen mielestään pelon lietsomisesta ja synnytykseen liittyvien kauhutarinoiden kertomisesta ei ole mitään hyötyä itse synnytystilanteessa.

– Tätä kohtaa et voi suunnitella etukäteen, joten siihen kannattaa suhtautua enemmänkin innolla ja positiivisella jännityksellä. Kivuista huolimatta tämä on elämän suurin ja kaunein hetki, Kalinainen painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Petri Voutilainen

Imettämisen Kalinainen on puolestaan kokenut hankalaksi. Hän toteaa sen olevan yleinen harhakäsitys, että imettäminen onnistuisi automaattisesti tai olisi saman tien helppoa.

– Tämä on mielestäni aihe, mihin kannattaa valmistautua hyvin etukäteen. Itse ajattelin, että tämä hoituu sitten kun lapsi syntyy ja jäin yksin asian kanssa ensimmäiseksi kuukaudeksi, Kalinainen kirjoittaa.

– Valitettavasti kaikessa siinä mylleryksessä emme saaneet tähän vauvani kanssa yhteistä säveltä, enkä päässyt kokemaan tätä ollenkaan. Tämä on tähänastisen elämäni suurin tragedia, hän summaa.

Lue Henna Kalinaisen blogipostaus kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Henna Kalinainen ei usko vauva-arjen tappavan suhteen romantiikkaa – avautuu kokemuksistaan: ”Nautinto vain korostuu”

Henna Kalinainen avautuu huijaripoikaystävästään – ”Hänen vankilasta lähettämänsä kirje paljasti äkillisen katoamisen syyn”

Henna Kalinainen rehellisenä ulosottoveloistaan – ”Otin 3000 euron pankkilainan ja painelin Viroon rintaoperaatioon”