Kampaamoalan yrittäjä ja tosi-tv-tähti Iida Ketola kertoo Instagramissa joutuneensa rikoksen uhriksi puolitoista vuotta sitten.

– Musta saatiin tekijän DNA, mutta tekijää ei saatu kiinni. Sen tapahtuman vuoksi mä oon joutunut tai saanut muuttua valtavasti. Ajatukset ja elämä muuttuvat aika paljon, kun luulee kuolevansa, mutta ei sit kuolekaan. Tuntuu jotenkin katkeransuloiselta, että pitkästä aikaa kun olin täynnä intoa, toivoa ja onnea, niin saan puhelun, että tekijä on löytynyt ja istuu tutkintavankeudessa, kunnes oikeudenkäynti on. Tavallaan oon tosi helpottunut, että tuun saamaan tän päätökseen ja saan oikeutta. Tavallaan tuntuu, että just kun olin pääsemässä jaloilleni mun kaikki haavat vedetään kertarysäyksellä auki, Iida Ketola kirjoittaa Instagramin Stories-osiossa.

Hän kertoo hokeneensa itselleen, ettei hän ole enää ainoa, joka joutuu kärsimään rikoksen seurauksena.

Iida Ketolan elämässä on tapahtunut suuria muutoksia, sillä hän kertoi hiljattain eroavansa aviomiehestään, entisestä radiojuontajasta Renne Korppilasta. Nyt hän on hankkinut itselleen maatilan, johon muuttaa asumaan.

Lue myös:

Iida Ketolan yllätysveto hämmentää somessa – osti maatilan ja aikoo hankkia eläimiä: ”Ai s*atana!”

Renne Korppila ja Iida Ketola eroavat: ”On ollu sydäntäsärkevää ja tuskaista seurata, kuinka meidän elämät ja arvomaailmat on kulkeneet niin eri suuntiin”