Big Brother Suomi -ohjelmasta tunnetuksi tullut radiojuontaja ja kampaamoyrittäjä Iida Ketola-Korppila, 30, avautuu tuoreessa Tilipäiväkirjat-ohjelmassa joutuneensa seksuaalirikoksen uhriksi viime vuoden puolella.

Toimittaja Ina Mikkolan luotsaamassa, Yle Areenassa tänään julkaistussa uutuusohjelmassa nähdään kahdeksan suomalaisnaista, joiden elämää ja arkea koronaviruspandemia mullisti kuluneena keväänä poikkeuksellisella tavalla.

Yksi heistä on omaa kampaamoa ja kahvilaa pyörittävä Ketola-Korppila, joka käy ohjelmassa läpi myös ennen koronakevättä tapahtuneita asioita.

– Mun elämässä on tapahtunut tosi isoja asioita puolen vuoden sisään. Mun ystävä kuoli ja me oltiin viettämässä hänen hautajaisiaan, Iida aloittaa.

– Mä tulin sieltä taksilla kotiin ja tämä kuski teki asioita, joiden takia mä saan Tukinaisista terapiaa. Mä en saa hirveästi mennä yksityiskohtiin, koska luonnollisesti tästä on rikosilmoitukset tehty, hän kertoo.

Ketola-Korppila kuvailee olleensa joulukuisten tapahtumien vuoksi pitkään lähes työkyvytön. Maaliskuussa alkanut koronakriisi pahensi tilannetta niin, että Iidan oli vaikeaa pärjätä taloudellisesti.

– Mä tein koko alkuvuoden niin vähän töitä, kun mä ikinä pystyin ja koitin vähän parannella itseäni. Sitten tuli korona. Mä lähdin tähän koronataistoon tili vähän miinuksella, koska mä olin tehnyt niin vähän töitä tämän seksuaalirikoksen takia.

– Ensin sulla häviää työt puoleen sen takia, että sä et oo työkykyinen ja sitten sulla vähenee duunit puoleen koska ei ole duunia, Ketola-Korppila summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Iida osallistui Big Brother Suomi -ohjelmaan vuonna 2009 ja sen jälkeen hänet on nähty kilpailijana muun muassa Viidakon tähtösissä.

Ketola-Korppila on naimisissa radiojuontajana tunnetun Renne Korppilan kanssa. Pariskunta on pitänyt yhtä jo vuodesta 2011 ja he avioituivat salaa vappuna 2016.

Tilipäiväkirjat alkaa tv:ssä ensi kuussa, mutta sarja on jo nähtävillä Yle Areenassa.

Lue myös: Voice: Runkkarin käsikirja -hittikirjan julkaissut Ina Mikkola kannustaa ihmisiä pornon vastuulliseen kuluttamiseen