IL: Sedu Koskinen eroaa – jätti avioerohakemuksen yksin vain reilun vuoden liiton jälkeen

Liikemies ja ravintolayrittäjä Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, on Iltalehden tietojen mukaan jättänyt avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Lehden tietojen mukaan Sedu on hakenut avioeroa yksin, ja hakemus on jätetty 12. lokakuuta 2020.

Sedu ja tämän puoliso, Minna, menivät naimisiin huhtikuussa 2019, joten avioliitto jäi vain reilun vuoden mittaiseksi. Ennen naimisiin menoa Sedu ja Minna olivat kuitenkin olleet yhdessä jo lähes seitsemän vuotta. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi.

Sedu on vihjannut eroaikeistaan Iltalehdelle jo syyskuussa, ja myönsi tuolloin kyseessä olleen niin sanottu ”järkiavioliitto”, joka oli solmittu ensisijaisesti lapsen tähden. Hän mainitsi jo tuolloin hakeneensa eroa, mutta virallisten tietojen mukaan erohakemus on jätetty vasta lokakuussa. IL:n tietojen mukaan Sedulla ja Minnalla ei ole avioehtoa.

Ravintolabisneksistään tunnettu Sedu on ollut viime aikoina otsikoissa pitkälti miljoonavelkojensa takia. Hän puuhaa myös paraikaa itsenäisyyspäivän aaton yksityisjuhlia, joiden pääsymaksu pyydetään maksamaan virolaiselle tilille.

Lue myös:

IL: Kikkaileeko miljoonaveloissa oleva Sedu Koskinen? Järjestää yksityisjuhlat Helsingissä – pääsymaksu maksettava virolaistilille

Miljoonavelka ja avioero! Sedu Koskinen avautuu Iltalehdelle: ”Ei ole mikään big deal”

IL: Sedu Koskinen avaa ”rakkauden pesän” Tallinnaan – uuden ravintolan avajaiset ovat syyskuun alussa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.